čamci od inoxa

Autor Darko, Veljača 14, 2013, 22:13:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Netko je imao ideju...i mislim da je jedan napravljen u osijeku...čikli od 5 metara oko 220 kg...koliko se sjecam...ali sam skuzio da ima vise vrsta inoxa...i moze se koristiti tanji materijal nego klasicni lim...neka me netko ispravi ako grijesim...a izgleda lijepo i sjajno ..sam trebaki suncane naocale kad pecas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

davor99

Kolko je kg inoxa u sekundarnim sirovinama. To bi kod nas drugi dan završilo na Ciosu ne vjerujem da bi noć izdurao na vodi.  :icon_pirat: :toothy12:
Vodite ljubav, a ne psa

maverick

kasko osiguras i miran si  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

od inoxa camac to nema svrhe..puno skuplji nego aluminijski a aluminiski i laksi i bolji 100 %..radim u metalskoj firmi i poznam obadva matrijala jako dobro... :icon_thumright:

maverick

ma naravno...da je drukcije bilo bi ih....

maverick

Sad se sjetih...onaj zeleni čamac što stoji kod zadnje vikendice kad ideš prema karašici je od inoxa  :ok:

Kugla

Ma da, pa što ga onda farbao? A izgleda kao da je od nekog debelog željeza

maverick

Farbao pokojni da mu ga ganciji ne ukradu

Kugla

To je onaj stari što je bio višetruki prvak u pucanju iz pištolja velikog kalibra, sječam ga se još od rata, baš ona zadnja vikendica, i čamac je jako dugo vani, i jako rijetko netko dođe tamo.

maverick

A taj čamac je tamo otkad ja dolazim...i dalje je kao nov

DIDAPATAK

..da ga ne prodaju  :sha:..... na majkemi slučajno  :uf:
.. :baba:

maverick

DIDAPATAK