novi motori 25 ks

Autor VBKOS, Veljača 01, 2023, 17:18:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

Da to su cjene za stare modele novi su skuplji preko tisuću eura meni to ne odgovara zbog težine  motora koji je teži dvadeset kila od mojg koji sad imam

ljuska

Bio na sajmu i dogovorio kupnju

ljuska

daju još pet posto sajamski popust ali uspio sam dogovoriti  elisu da li da uzmem 12.5 ili 11

maverick

Tonyc je imao takav motor na Dunasu...pitam ga sutra sjeca li se koja je bila elisa...Mi smo sutra u Zg na sajmu...pa ako tko bude u blizini i voljan je popiti kafu imamo dane otvorenih vrata  :stripii:  A tebi svakako čestitke na kupovini i da uzivas u njemu kako i dolikuje  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Meni se na 25-ici najbolje pokazala 11 pitcha na onom mom starom alu čamcu

mossi

11 je najunivezalnija veličina za čamce pod punom težinom od 300-400kg, ako si teži treba ti 10.5 ili 10 Ako si ispod 300kg tada možeš ići na 12 čak možda i 13. Sve ovo samo za 25hp.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

ljuska

danas mi javili da motor sa ručnim i elektro startom kakav sam htio moram čekati minimalno 7 mjeseci :uf:  a to ne dolazi u obzir pa mi ostaje kupnja bez elektro starta taj motor mogu dobiti odmah uz mogućnost naknadne ugradnje anlasera kod njih u servisu što se tiče elise nisam u potpunosti razumio mossia pošto mogu birati elisu ne bi se htio zajebati  motor ide na dunasa i mislim da on nema ni dvjesto kila motor dolazi tvornički sa elisom 12.5 ali su mi rekli da će biti brži sa elisom 11 pa bi rado čuo neko vaše mišljenje

maverick

Posalji poruku Tonyc on je imao Mercurija 25 s direktnim ubrizgavanjem na Dunasu...ne prati detaljno forumu pa vjerojatno preskoci...on ce ti reci koju je elisu imao gore...Mislim da je prije 11 nego 12.5 ali ajd...nisam siguran ...Što se tiče naknadne ugradnje anlasera to obicno kosta toliko da ga ne ugradi nitko naknadno osim ako sad ne dogovoris neku cijenu u sklopu kupovine
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Uzmi tu standard elisu 12,5.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ljuska

ljuska

maverick

Čestitam još jednom...da te dugo i dobro sluzi  :clap2:

pajdo77

Ljuska neka te dobro služi nova pila  :icon_thumright: