Vida glavinjare

Autor Greys, Veljača 18, 2013, 22:11:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

9.4.2014.godine, premijerno na sajmu lova i ribolova u Nišu, izlazi nova VIDA glavinjara pod imenom Slim (neki su je već probali, i uspješno upisali  :laughing7: ). Stari model dobija ime Classic. Nove glavinjare će biti dostupne u nešto više gramaža, a i novina jest ta, da će za nas biti opremljene kvalitetnim VMC trokrakama.  :ok:

Retfalački mačak

Daj sliku, a probaj i organizirati odlazak u Niš. Ja sam za.  :hi:

Batica

Nema slike.
Nece Vida da pokaze glavinjaru. Cuva za sajam. Inace ima jaku vibraciju, jacu neko stariji model.

Retfalački mačak

Da li tko ide na taj sajam, da vidi glavinjare?

Greys

Glavinjare su odlične, provjerene  :bye:

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Greys

Tole mi upravo šalje sms, 5 zabačaja - 3 bajkoša, a dan je tek krenuo  :stripii:

tole

...danas izlak na vodu za čistu 10tku :icon_thumright:....jedino što nema baš puno slika al stvarno mi se nije dalo slikat svaku ribu...jbg

..11kom od 15 do 16.30h, najveći 3.420kg 4 mališana i 6kom između 1 i 2 kg, većina vraćeni a ima i za faširke.....

vida glavinjara 6cm bijele boje i malo musava od hrđe :icon_thumright:

Greys

Tole, razvalili ti glavinjaru  :notworthy:

Ive

Bijela ih zna unakaziti..nije zabluda u ovome slučaju.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

tole

da.....našao sam se u problemu...to mi bila jedina koju imam...a raštimali je u pm....hvala na pomoći :icon_thumright:

zvona

Ja sam isto na bjelu prosle godine fino klepo bucova

tole

nisam ja baš nešto lovio na glavinjare do prošle godine...varka je sve u svemu odlična...upisao sam i smuđa i soma i štuku tako da samo pohvale sa moje strane....od 3-4 proizvođača čije glavinjare sam probao, Vidine su mi se pokazale kao daleko najlovnije..svaka čast majstoru i Greysiki na kratkim instrukcijama :icon_thumright:

Vida

Batica

Odlicna glavinjara. Svaka nastelovana i probana. Jako bitno kada nocu pecate.
1mm zica duplo savijena, ne dozvoljava da se krivi, ako dodje do promasaja ribe ili ako sw zakaci u panj ili kamen, stenu.
Treba je forsirati u ovom perjodu, pocetakam proleca, zbog sitnije vibracije.
Ja ih ima od 40-50g. Cekam da prodje sajam u Nisu i da probam i nov model.