Certate 2024

Autor Sg.Pepper, Prosinac 11, 2023, 15:20:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Tolke pare ulupaju u proizvod, a onda nemaju za dve lampe da osvjetle malo tu masinku kad snimaju za video :)

miha

pajdo77

Šta ima u njoj za tu lovu da mi je znati a ružna je ko da sam ju ja osobno u mraku dizajnirao. Stvar ukusa.

miha

Opremljene najnovijom Daiwa tehnologijom, Airdrive Design. Evolucija LT i Real Four koncepta, sada omogućava potpunu kontrolu.
Aidrive Design je koncept spin roli iduće generacije i njegov puni potencijal možete iskusiti u novoj seriji Daiwa Certate LT roli
Daiwa 24 Certate inkorporira ovu tehnologiju kako bi se ribolovcima omogućilo superiorno rukovanje uz iznimno veliku snagu i čvrstoću
Vrhunac LT koncepta dosegnut je s Monocoque konceptom tijela koji ide ruku uz ruku s Real Four konceptom, ujedno i naslijeđem revolucionarnog dizajna Certate serije spin roli iz 2004. godine
Potpuno metalno Monocoque tijelo Certate LT roli simbolizira čvrstoću bez premca te razlog povjerenja ogromnog broja ribolovaca tijekom godina
Površina role dodatno je obrađena posebnim postupkom kako bi se povećala izdržljivost rotora i vodonepropusnost na strani ručice

feederaš

Daiwa je..., nekima se neće svidjeti na forumu, i stvar ukusa. Certate nije za moj đep, to je rola s kojom pojedinci i dan danas varaličare a stare su 8 g., bez i jednoga popravka. Moja sljedeća rola će biti nova Ninja LT 3000 C. Imam dvije 4000 iz 2018g., bez i jednoga kvara, te jednu spinn rolu Megafoce 3050 isto bez kvara. Normalno sve to uz redovno održavanje.

feederaš

Samo da još dodam, u Kapitalac ne bi više išao ni da mi poklone Certate  :no:

Garofeeder

Citat: feederaš  u Travanj 25, 2024, 14:56:51 Samo da još dodam, u Kapitalac ne bi više išao ni da mi poklone Certate  :no:

Sto je bilo?

feederaš

Garorofeeder, krajnje ne ljubaznost prodavača. Pitam za Cormoranov lak za štapove, veli nema, te mi nudi, čak nagovara za kupovinu navodno neke paste za poliranje štapa, kao "To vam je isto". Ja mu kažem nije isto, okrene se, -htio kupiti rolnu - više sa mnom ne komunicira. Ne odustajem, tržim savjet, a on. "Sve vam je izloženo, možete birati". Rekao sa im: Kod vas nikada više!

Garofeeder

Je, nisu najljubazniji. Lane kum i ja biramo neku rolu, sami u ducanu, liku se ocito ne da zajebavat s nama. Nije bas zbrisao, ali preko kurca, u smislu 'sta me gnjavite oko role za 200 eura'.

S druge strane, web shop im je dobar, brzi su, povrat nije problem. Iako zadnje 2-3 narudzbe nisu bas stizale drugi dan kao ranije.

feederaš

Ne želim neku drugu temu ali, u EL-DA Bilje, Daiwa Ninja 23, LT3000- C, cijena je 74,60 eura  :uf: u drugim trgovinama cijena te rolne čak 14 eura niža! Kako su se trgovci polakomili... dodam još 8 eura i kupim uredni strunu?! Poslao sam im upit: Ako mi daju valjan razlog cijene rolne - odmah idem kupiti. Nema odgovora!!!

feederaš

Citat: feederaš  u Travanj 26, 2024, 10:37:24 Ne želim neku drugu temu ali, u EL-DA Bilje, Daiwa Ninja 23, LT3000- C, cijena je 74,60 eura  :uf: u drugim trgovinama cijena te rolne čak 14 eura niža! Kako su se trgovci polakomili... dodam još 8 eura i kupim uredni strunu?! Poslao sam im upit: Ako mi daju valjan razlog cijene rolne - odmah idem kupiti. Nema odgovora!!!
Možda smo i mi sami "krivi" jer na početku smo ih nahvalili kao najbolja trgovina, ljubaznost, pomoć.... Ne volim naručivati iz trgovina, a da rolnu ili štap osobno ne uzmem u ruke.

feederaš

Citat: pajdo77  u Ožujak 29, 2024, 09:39:08 Šta ima u njoj za tu lovu da mi je znati a ružna je ko da sam ju ja osobno u mraku dizajnirao. Stvar ukusa.
E, pajdo77, ne znam kako gledaš na daiwu, ali ta ružnoća da nam je na štapu, ne bi se bunili  :mt1032: