Gdje je nestao čovjek

Autor maverick, Veljača 23, 2013, 22:00:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

pa dokle je došlo kad tebe juroš uči  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A gle...uči čovjek dok je živ  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Koliko vidim nema kečija na forumu

maverick

Navrati redovito...bio je prije dva dana....sad su odmori...kupanja...pecanja...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

živ...zdrav....LOG OUT ....  :red_indian:  :red-card:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

twister011

Moze li  :006:, posto je opravdano 100%?
Fala na brizi, malo komplikovaniji deo zivota bi. Pakovanja, selidbe u drugu drzavu, totalno gasenje zivota na jednom mestu i nov pocetak na drugom, pa tako vec 5 put u zivotu. Sve je to teze i teze. Sada se i to zavrsilo, ako Bog da, za sledece 4 godine.
Ni sada nije sve potaman, ali bice valjda. Bar sam internet dobio posle 2 meseca zajebancije. Lepo je znati da na Balkanu neke stvari daleko bolje funkcionisu nego u "razvijenom" svetu. Za ono za sta kod nas treba par sati, u Becu traje po par meseci :violent1:
Sto se pecanja tice, znam da to volem, jedino sto ne znam sta to bi :crybaby2: To sam ostavio jos proletos, tj poslednje, letos na moru.
Ovde nemam jos dozvolu za pecanje, a posto finansijski momenat igra najvazniju ulogu, ko zna kada cu je i imati :dontknow: Ostaje mi za sada jedino crna uniforma, imalin na lice i strogo nocni lov :evil7: Svakako bolje nindza nego mindza :pirate:
E sad, sto se foruma tice, pored ovih objektivnih okolnosti, malo su i emocije radile, tj da citiram jednog mog druga "visak zenskih hormona".
Bilo kako bilo, eto me, a valjda se do Beograda moze i preko Osijeka, pa ako bude volje sledeci put, voleo bih da me put nanese tuda.
Pozdrav svima koji me se jos uvek secaju :wave:

Kugla

Twisteru a što reći osim da ti želim puno sreće u bijelom svijetu!  :occasion14:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Slaven

Druže pozdrav! Šalji nam slike uzvodnijih smuđeva i pazi na krokodile :stripii:

maverick

Ne u sjecanju....mislimo pocesto na tebe

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

zvona

Vidim nema retfale duže vrijeme..gdje je on?

maverick

Bio je sinoć tu....vidimo se na kavi...ali nije bio na pecanju više od godinu dana...ali obećava svaki tjedan da ćemo na Dunav  :stripii:

zvona

Auuu pa kako to da neide pecat?Aj da neide radit oke..al ovako nije oke..

maverick

Ti si još mlad i pun entuzijazma...pecaš koju godinu pa napraviš godinu dvije i više pauzu....pa kasnije opet pecaš...s godinama se prioriteti mijenjaju...nađe čovjek kroz toliko godina još pokoji hobi...