Gdje je nestao čovjek

Autor maverick, Veljača 23, 2013, 22:00:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Ohoho...

Stari asovi...

Pozdravljam...

Dusa nema, valjda će i on da se vrati...

Da ne prizivam više dr rj-a...

Ima dosta ljudi koji nedostaju...

:hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

O Slavene...Prisjeti me onih dana.... :clap2: Ponekad ispricam poneku anegdotu iz onih druzenja ....Misle ljudi da lažem i da to nisu istine  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Uff, znas ono sa panonskim mornarom, jebla ga ona ruska grijalica :stripii:

Slaven

A ono kod rase definitivno nije za pricu

maverick

:stripii: :stripii: Rašu ponekad vidim...nista se brate nije promjenilo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Citat: Slaven  u Ožujak 19, 2022, 10:58:08
Posebni pozdravi za Stepu i Dusa

Nadam se da cemo se srest uskoro, volim vas jos uvijek :occasion14:

Ja tebe više NE :nono: :bootyshake: :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ovo bi trebalo okruniti nekim druzenjem  :stripii:

Slaven

Stepa nemoramo se vise nikad cut niti spominjat, ok, zasluzio sam to mozda.

Ako sam te ikako uvredio, kao odjebo ili bilo sta ispricavam se, ako si imo neke nesuglasice sa ljubanom u to nebi ulazio ni ja s njim nemam nista vec vise od dvije godine, tako da jos jednom sory, nemoramo se ni srest ni nista ok.

Ako ikad dođeš u Orahovicu znaj da imas kucu gdje se mozes obratit, sve ti najbolje želim i sory na svemu jos jednom :occasion14:

Stepa

Jesi se upecao kao bucov :rofl2: :stripii: :rofl2: :stripii: na prvi zabac :stripii: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

maverick

Di vas dva da se posvadjate  sve najgore sto znam naucio sam od vas dvojice  :stripii:

Slaven

Hebiga život te odvede u nekom drugom smjeru, ispadne svasta tokom vremena, uglavnom lijepe su te godine bile, zezancija je bila vrhunska.
Vrijeme hebeno leti...

Slaven

maverick

Citat: Slaven  u Ožujak 20, 2022, 19:59:57
Hebiga život te odvede u nekom drugom smjeru, ispadne svasta tokom vremena, uglavnom lijepe su te godine bile, zezancija je bila vrhunska.
Vrijeme hebeno leti...

Obitelj, posao...sve te vodi nekamo gdje zelis ili ne zelis...Ja se trudim kroz sve ove godine da to nas malo sto je ostalo u ekipi od prije koliko god mogu zadrzim na okupu...Drzimo se nekih vikend druzenja kad god se ukaze prilika...Odem na pecanje i kad mi se nekad ne ide...Odem na Dravu i kad nemam zasto...Jednostavno ljudi nestaju mjenjaju se...Bojim se da ne ostanem bez tih ludaka na koje sam navikao kroz godine

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti