Kampiranje

Autor maverick, Studeni 15, 2024, 20:10:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

Šta sve nece smisliti...Dvosjed na napuhavanje ...pec za šator na pelete...Nije lose.... :ok:

maverick

Pogledati cijeli video...moderna tehnika...Meni zanimljiva pec na 7 minuta....pa na 8 plinsko kuhalo...itd itd

maverick

Mornar Popaj

Još malo....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

pajdo77

Znam često pogledati poznatog astrofizičara i po mom mišljemju jednog od najpametnijih živućih osoba na ovoj planeti Neil de Grasse Tyson-a koji kaže ovako' svi mi znamo da je svemir negostoljtubiv za nas i smatramo da je Zemlja bogomdana za našu vrstu ali ima toliko mjesta na njoj da kad bi vas ostavili tamo 'gole guzice' umrli bi iznenađujuće brzo. Prašume,pustinje,oceani,anatrtik itd.Nije da nas planet mazi već smo mi naučili preživjeti na njemu.