Idem na pecanje i u 2025

Autor SMT, Siječanj 09, 2025, 08:40:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Baka...imamo plan...probacemo...tko zna mozda nas Pelinkovac svlada i negdje prije ušća  :stripii:  Uglavnom, sredina petog mjeseca je sad najizgledniji termin...Kakvo bude vrijeme, vodostaj..Dvjestotinjak kilometara je ako se ne varam u jednom smjeru...Ponijecemo aluminijske elise ako bude zapinjanjanja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hi:
Što bi dalmatinci rekli -a e
Došlo je vrijeme kroz koje mogu ploviti i loviti
Spreman sam za jutarnja i večernja čekanja šarana u čamcu, spreman sam za dnevno razbacivanje varalica na sve strane.
Spreman sam za trodnevno rastajanje sa civilizacijom i problemima u svijetu.
Spreman sam za ribolov.
Kako će to ispasti, ne znam, ali sam siguran kako ne može biti loše.
Idem ujutro na pecanje i baš se radujem  :hello2:

pajdo77

Danas ćemo malo istrčati na teren. Jel na ušće ili ući u Dunav to zavisi od gužve. Prvo probati šarana a poslije odbućkati koji km. Šteta bh bilo ostati kod kuće na ovako lijep dan.

Harley

Jbg , dvaput otišlo
Living your dreams, do not dream the life

Harley

Harley

Krećem opet u napad Sava čeka

SMT

Kazu da grip ostecuje ribu... radite sve suprotno od onoga sto ja radim...Uvek ga koristite.. nisam se uspeo sam operisati, prvi put!

Idem ponovo... izgubio sam sat vremena

Sent from my iPhone using Tapatalk

Garofeeder

Poceo sam grip redovno koristiti nakon sto mi je tako bucov dvije kuke zakucao u nadlanicu.

Odonda imam i nekakva mini armaturna klijesta u priboru, krasno sijeku udicu. Proguras spic sa kontrakukom da izadje van, otfikaris pa izvadis  ;D

flutikazon

Al ne mozes da proguras kad sa ovako duboko zabije do vrata. Ne mozes naterati vrh napolje. Ne pitaj kako znam

Garofeeder

Ma vidim, to se ocito moralo sjecnut. Jebiga, nek i hitna za kruh zaradi, nek si ti ziv i zdrav :icon_thumleft:

pajdo77

Na žalost svi smo to prošli,neki poput mene i par puta.Najgore mi je bilo kada mi se vobler zakucao u mrežicu meredova i u dlan desne ruke,od lijeve nikakve koristi jer ko da nije moja pa vuci meredov zakačen za dlan kući kako bi to rješio. Dobro pamtim taj izlazak :stripii:

maverick

Idem opet...izgubio sam sat vremena  :stripii:  ovo cu spremiti da ostane kao podsjetnik  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

flutikazon

Ja sam tako sa sve voblerom na prstu iso u hitnu, pre mene na redu covek sa udivom u dlanu. Vice doktor, jeste li vi normalni, sta radite na tom pecanju, ti si cetvri danas :toothy12:
Ulazim da mi iseku to, vice tehnicar, uuu HT dekor, meni se odlicno pokazo leti

SMT

To je sve bilo juce....

Idemo probati ovo odelo da vidimo kako drži!

Sent from my iPhone using Tapatalk

tutnja

Ja svoje za danas odradio.. jutros me kiša prala sat-dva, ni čvoke.
Sad se vratio smrznut ko šiba, gotovo olujni vjetar, ledeno, ruke ne osjećam.
Naravno, ni čvoke
Nema veze, sutra je novi dan.

Sent from my LG-V60 using Tapatalk