Savamura

Autor SMT, Siječanj 16, 2026, 19:26:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Naseg druga Ota znate!? Znate... e on ih mrvi na ove gume.

Poslao mi da probam...

Kod nas ovo nema da se kupi

tutnja

Imao sam kopije s alija, nisam stigao isprobati i pogubilo se negdje usput..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

Garofeeder

SMT

Danas sam probao gumu... Meni to super radi...Nesto sto bih bacao, često. U mojoj glavi sam to video kao prolecno-letnju gumu...

Pokusacu da nabavim do tada...

SMT

Pored kineske elise, odlucio sam testirati i ove japanske gume... Ostalo mi 5 kom, pa sam im posvetio isto toliko sati otprilike...

Mogu slobodno reci, da je rad odlican... nekako jasno crta levo desno sa tim repom... Meni ova velicina od 4 incha, odlicna.. Drugu i nemam... e sad, napisati da bolju nisam imao ili sl u danasnjoj ponudi mi je bzv... Ali neka difrencijacija u odnosu na gume koje imam u kutiji, postoji... drugacija....ili da prevedem, upecala je mene... a i to je nekada dovoljno...

Nahvalio sam je ... sad cu dati sebi za pravo da pricam i o manama... Po meni to je guma za cist i peskovit teren... iz vise razloga... Prvi je cena... a drugi koji mene vise nervira je taj materijal... previse fin, ne znam kako da nazovem. Guma se cepa od ribe, od strune u vodi i svasta necega... moje udice su tanke i ona se jednostavno brzo razglavi- nije do debljine! Na mestu gde izlazi udica... Tj rupa se prosiruje... Posle toga pocinje da se svlaci i spada, to je njen kraj...

Ja cu nastaviti da je bacam i to pojacano... oko lovnosti iste, nemam dileme...

Iako je za jednokratnu upotrebu, po meni bas dobra guma...

Sent from my iPhone using Tapatalk

DJ17

Brate moj, definitivno si KRALJ u svakom pogledu!!! :icon_king: 

SMT

Drago mi je da smo se upoznali.... pazi na sebe :hi:

Sg.Pepper

Jel to ta guma?
dec d vej aj lajk it....

DJ17

Fala brate, trudim se... I meni je drago, veliki pozdrav od mene i drugara...