PRIBOR & OPREMA > Mašinice

Shimano Stella SW - 2013 !!!

(1/22) > >>

Greys:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=Rzx0dgPPmrQ

Ono što je novost jest, magnum lite rotor, nova špulna, jednodjelna žica preklopnika, nova ručica za neke veličine. Bolja kočnica od ''stare''verzije, posebno konstruiran sistem protiv prodiranja vode unutar kućišta i rotora, kućište je zaptiveno za razliku od starije verzije,  dupla kočnica je kao i na predhodnoj verziji Stelle. Pogonski zupčanik je veći u odnosu na predhodnika, ofset je takodje smanjen, i sistem slaganja je promjenjen.
Meni osobno zanimljiv model jest 5000 HG, sa prijenosom 5,7:1  :love7:
Dio teksta sam kopirao, stoga nezamjerite.  :icon_thumright:

Evo i par slikica, za cijene su brutalne, u Japanu cca 100 000jena, što je po tečaju cca 840eura+pdv. Dok je na ebayu cijena iznad 1200dolara, ili grubo rečeno bliži se cifri od 10000kuna (ukoliko platite PDV)  :icon_thumright:
maverick:
Po meni spoj najkvalitetnije shimano tehnologije s ukljucenim rijesenjima iz najprestiznijih daiwinih modela...mislim da od ovog bolje ne moze...bez obzira kako se zove  :thumbsup:

rj:
mali ispravak ...NEMOŽE BOLJE OD SHIMANA ....sad i kopiraju ...moraju pričekat daiwine inovacije da bi imali napredak ...uvjek kasne

maverick:
pišem o roli kao proizvodu..ne bitno je kako se zove...pogledaj malo rijesenja koja su u njoj...to je ono sto je dobro za nas...osim cijene...i uozbilji se ... :thumbsup: :icon_biggrin:

rj:
plagijate nemam potrebe proučavat ....sve to je več viđeno  :whip2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju