Debeli preko 80

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 13:47:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mrva

Drava
94cm
9.140kg
Orka shad 10cm

durmy

Ive

Slika je ružna al je riba lijepa  :stripii:

94 cm 8,56 kg C&R
Xzoga Blastino
Shimano sustain 5000fg
Spiderwire stealth 0,14

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

mirko t.

baka

Danas na Dunavu sve u znaku broja 8:

88cm
8,8kg

Jedan jedini udarac i to je to. I opet na orku 12cm.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Mlinka

još jedna baka, uslikana mobitelom i puštena bez vaganja i mjerenja, procijenite sami, na orka shad 12 cm, lokacija: Drava oko 180 i nekog kilometra,

i jedna "umjetnička" slikano samo "meso"!

rj

8,6 kg 88 cm kolegin ulov na ...

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Da malo kuma i tu okačimo

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Jedan od toktiza i za ovu rubriku  :hi:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kockar

Sinoc sam, setajuci kraj reke otkrio razlog drasticnog opadanja broja smudjeva kod nas.
Africki migranti, koji se motaju oko granice sa EU su onako sujeverni, a u nedostatku nosoroga za pravljenje tradicionalnih lekova od njihovog roga,
nekako skontali da ako se samelju bodlje kapitalnog smudja, dobije se isto tako efiasan i skup lek.
Sinoc sam slikao jednog od tih sedobradih crnackih shamana, sa smudjem - zamenom za belog nosoroga:

Ovaj shaman je odusevljen cudima tehnike i time da cudotvornu fotografiju moze sad da umnozava i prodaje saplemenicima, kao onaj shaman Alan Cumak, odlucio da smudja baci nazad u Dunav i ode da vata pilice za peci, posto kaze da se perje mnogo lakse osmudi u vatri, a i ovo meso mu je mnogo suvo....
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

kockar

https://www.youtube.com/watch?v=Aet-LBfW9fc&feature=youtu.be

Misim da ovaj prvi moze proci za ovu galeriju, nije vagan, nije merena duzina, no deluje mi blizu 80 ili negde oko te duzine.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Mariorhr

Nema puno vremena za vodu pored posla i obaveza al kad izađe i to na moje terene  :BangHead: odma pada debeli preko 80cm.
Kolega Mlb i Dravski zubonja 84cm i 6.2kg

Ervin

Jutros na Tisi 90 cm sa repom i 7,1 kg. CD BR 2,52m 8-32g, Daiwa IQ 3000, Unitika Power Jigging 15lb i predvez monofil 0,45mm. Lunker City Shaker 4,5", na 25g VMC Barbarian 5/0.

miha

jedan večerašnji 88 cm ...7.5 kg Drava -Belišće ....century armalite 15-45 ...2.70 ...daiwa certate 4000 ...PP 20lb... tvister žuti ...

mamijo

... rascistih guzvu nisam znao di je levo ovih dana ... sorry za kashnjenje ... - od prosle subote

Dunav, Zemun
88cm sa repom, 8.39 kg,
C&R
Savagear Titanium Spin 8'6" 23-70g
DOK Spickey 12
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%