Debeli preko 80

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 13:47:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

profi012

Pribor: Stap Pacific Bay 9ft. 1-4oz. Pen Slamer. 20lb kineski Poseidon(uspesno testiran)
10,660gr. 95cm sa sve repom!

joker

vecerasnji jedan 87cm i jedan manji koji pliva dalje
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

jura

maverick

10.050 kg  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dalien

Kolega Leskovar i savska čonta  :hi:- 10,97kg i 100cm...sad definitivno pada janjac!

Ja ipak mislim da je gulaš bio presudan...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

perovski

Mislim da ovo treba objaviti i pohvaliti (pogotovo sada pred mrijest)! Puštanje smuđa od 11kg!

p.s. Koliko bi nas to napravilo?

DOK

Evo podigao sam fotku na naš server da ne mora preko fejsa da se gleda, Dejan Ðođić iz Vukovara, ulovio na turbo-F 10, na fokti je malo istureno pa možda ne izgleda velika, ali na videu se lijepo vidi:

a evo i snimak puštanja, gdje se sve lijepo vidi, Dejan je nagrađen sa paketom mamaca u vrijednosti 500 Kn za tu lijepu gestu.

maverick

Moj drug Šimic pod budnim okom rj-a 10.800 :notworthy:

maverick

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mario sg

kockar

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

urtelja

Za ovog se vredi i okupati  :laughing7: 7cm preko limita teme...

Stap viva jig expert 25g (dobrano skracena pa je sad negde 60-80g), masina zauber 4000, struna kineska saratoga 8 vlakana 0.14 i bomber long 16A