Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dus

sreća pa moja žena voli(obožava) jest ribu! a i u početku je skontal kako bi mogla proč kad bi na kocku stavila sebe i pecanje    :toothy9:

kawasaki

hehe tesko je to ako ona nece a ja sam sasvim slucajno kao da ju ne gnjavim pecanjem vodio ju na jezero jer sam tamo volim biti da se druzimo i onda rostilj sa ekipom i malo pomalo mi cesto kraj vode pa poneses koji stap i das joj da vuce ribu i sad evo sada kolega i ja sa zenama i obje pecaju hehe
:headbang:
ali to je sve neplanski ispalo

a i bilo joj drago kad sam poslao sliku sa njenim ulovom u prakticni pa izasla i tako

a u konacnici ako voli prirodu onda ce radje biti s tobom nego doma kad skuzi da te nikad nema jer te ni tornado ne zaustavlja od ribolova  :alas:
Brzi od Bolena.

retfala

Citat: kawasaki  u Ožujak 04, 2013, 22:20:39
moja ni vidla bajer prije

a sad cita prakticni ribolov  :hello2: :hello2: :not speak:

tako je i moja pričala dok nisam potpisao. posle potpisa je izjavila da je pecanje bez veze i da više neće ići samnom  :angry4: :toothy12:

kawasaki

hehe

ona zena sto u crkvi kaze DA i ona sto se u nedjelju probudi kraj tebe to nije ista  zena, ne ne  :not: :happy fourth: :be happy:
Brzi od Bolena.

Slaven

Bogami Tunjo živa istina, taman si mi uzo riječ iz usta :dontknow:

maverick

sve prije braka se ne računa... :toothy12: ali naučiće oni to...ne sekiraj se
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

da naučit, znat će to ko vodu pit :angel4:

Juzba

Slavene, ti si zrel za ženidbu, sve cake već znaš :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Slaven

znaš šta :thefinger:, nakon dve ženidbe, ako kojim slučajem budem primoran na treču, pa mislim da nema te sile, da se udruže Amerika Rusija i Sjeverna Koreja nebi me nateralo, jok jok

alexdja

Ajd' ove dve prve, ali mislim da potcenjuješ Severnu Koreju...  :laughing7:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Juzba

nisam to znao, mislio sam da si ti momak, ali ti samo kao momak živiš :toothy2:

moram te malo slavene, ne zamjeri :toothy9:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Retfalački mačak

Dajmo više prostora budućim mladoženjama. Neka pišu što hoće, neće dokle hoće. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

MIKA

Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

daban1

Rajo nek se nejavlja jer cu ga banirati a i jos mogu dalje pisat odnjega nepisam klececi iz čamca

Rajo

Dabane moj nemoj mi se ljutit i sikirat , oženili su se i manji od tebe  :icon_biggrin: sad dali su imali i manji alat od tebe nevjerujem  :dontknow: al koliko poznam Magdalenu mislim da ne pati na veličinu  :laughing7:
Iskreno se veselim toj svadbi  :notworthy: bit če to igranka za pamčenje  :hello2: