Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

raso

Kad se sad nisam šlogirao :beee: :beee:

kawasaki

koje prezivio pricat ce
:icon_thumleft: sodoma i gomora
zadnje dvije slike pokazuju kako jee krenilo  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

MIKA

kawasaki mislio sam ozbiljno kad sam reko da ih posaljes kod mene u subotu (sutra), namoju momacku    :angel9:
uostalom zelim ti sve najbolje  :occasion14:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

kawasaki

Mogu ti dati broj
dolaze iz Bg pa ako mozes dogovori
ostalo na pp  :thumbsup: :headbang:
Brzi od Bolena.

kawasaki

evo moji su stigli oblacim se upravo i reko da jos jednom pozdravim ekipu na forumu

zivjeli  :hello2:
Brzi od Bolena.

zvona

ESOX

Zvone, nek Ti je sa srećom  :icon_cheers:
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

Greys

Kawasaki, sretno ti bilo  :occasion14:

Kugla

Kavasaki čestitke i sretno!  :occasion14:

Greys

Priča mi kum jednog člana sa foruma, kako mu se jada kum da bi išao na more, ali da mu kum pokuša nagovoriti ženu (djevojku još) da mu dozvoli da ide. Naravno DA NEIDE  :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Jel tako mlb ?  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

maverick

:toothy12: svi mi jednom postanemo papci... :toothy12: ovaj je izgleda odlucio od samog starta zauzeti taj stav  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ovaj je kuvan, dinstan, pečen, zagoren...
Ma ubija me stomak koliko sam umirao sad kad sam čuo priču sa benze. Kum ga ubio u pojam, i kaže kum: ''To moraš napisat na onom vašem forumu''. Pa kao da sam dobio bingo  :toothy9: :toothy9:

maverick

Pazi...dno dna je kad te olajavaju na benzinskoj  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

bolje da si lutku kupio...em je jeftinije , em nije golman, nista ti ne brani... :toothy12: a da ne spominjem da suti non stop  :toothy12: