Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

et da se pofaljim 27.9 je datum mog vjesanja...sve rjeseno danas i odjelo kupio u kojem cu se objesiti  :rofl2:  :tongue3:

maverick

Dobro je...imas jos vremena da se tri puta predomislis  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Travanj 04, 2014, 20:23:13
Dobro je...imas jos vremena da se tri puta predomislis  :stripii:
nema predomisljanja..puno para vec potroseno.. :baba:

maverick

Imam kolegu koji je i salu i svirace platio...otkazao dvadesetak dana ranije...napio se posteno dva dana zaredom, malo razmislio  :stripii: i rijesio slucaj  :stripii: tako da....polako.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Travanj 04, 2014, 20:25:07
Imam kolegu koji je i salu i svirace platio...otkazao dvadesetak dana ranije...napio se posteno dva dana zaredom, malo razmislio  :stripii: i rijesio slucaj  :stripii: tako da....polako.... :stripii:
hihi e taj je dobar....  :uf:

Darko

znam ja jednog koji je dan prije otkazao sve  :stripii: u petak došao naveče kući namazan i rekao sutra ništa od svatova  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Bude tu svega...jbg...kad ljudi nepiju stalno..pa nisu nacisto  :stripii:

Darko

što je najgore ovaj je pio redovno  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jura

A ja znam mladu što se napila pa ošla sa levatom iz svatova :takoje:

maverick

jura

Kraj je ipak sretan, sutra mu se vratila i sad žive zajedno :uf:

maverick

:stripii: Super je sretan kraj...on sigurno uživa nakon toga  :stripii:

mlb

Dravski sretno ti bilo !!! Ja iduće subote obavljam kastraciju , tako da ti još imaš lufta za predomišljanje!! :stripii:

Slaven

He he, znam za jednog lika tu kod mene, još 80tih, poslje tanca pokupio lovu, zbriso nekud na mjesec dana, tulumario, pa se vratio ženi, hebiga primila ga nazad, šta će jadnica :stripii: možda ga i Rašo pozna

Retfalački mačak

Što ste svi pesimisti za ženidbu. Ja bih se da mogu, ženio istom ponovno i bio bi bolji nego prvi puta.  :clap2:
Znači, buduće mladoženje, ne samo hrabro naprijed, nego i strpljivo i razmislite što još treba da bude bolje.  :takoje: :clap2: