Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Auuuu ne bi ti bio u koži  :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ja sam se treznio u svojim svatovima ...  :pije:
Tek negde kasno popodne sam došao ksebi.. a onda kad sam shvatio ...  :eek:
:glasses9:

dravski pecaros

a ja ujtro ode pecati dok mi simba i čikli nedođu  :jede:

Jožef1

dravski prijatelju, želim ti sve najbolje  :clap2: sjetit ćeš se kako je prije sudbonosnog DA bilo dobro, bolje, najbolje.....  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Jel da dođemo srtiti kako se to kod nas kaže  :rofl2:, baš kum neki dan kaže nismo davano bili u nekim svatovima onako pred jutro heheh, ajme što su to bili dani, kume di si jel idemo srtiti  :stripii:

kuka

Brak je vrijeme između života i smrti
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

dravski pecaros

Darko

a di si njih našao  :uf: , jel na bajti  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Iskreno se pribojavam kako ce sve to zavrsiti...ne zbog dravskog vec zbog ove dvojice  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..dijelim tvoje strahove..gore bi bilo samo kad bi mi ostali došli da ih kontroliramo i pomognemo  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

Kugla

Biće veselo, uživajte odoh i ja na zaruke!

čikli

Posao odrađen a sad Dravski drži se i sretno ti bilo

mossi

Dravski!

Puno sreće u braku, puno dece i unučadi!

:occasion14: :hi:

šajzika

Kako svi kazu da je brak govno , ti nemaju pojma
Brak je prava stvar , ti si uneo bas to u brak. Buduca supruga zna da volis pecat i da je to tvoja ljubav

Pokazao si to slikama  a i rijecima, prijatelju sretno vjencanje i jos pun klinac slika ulova jer ipak , ti si nas karasicki pecaros
Audentes fortuna iuvat

ps

dravski prijatelju, sretno ti bilo, ženidba je dan koji "pamtiš cijeli život"  :takoje: