Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

joj kad ti počmeš nekog branit  :icon_scratch: poslije ga boli samo leđa :bootyshake:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

ne bi al ušo si u moj šor :toothy12:

maverick

Oli si opet onu tableticu u djep stavio  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

o jebem vam...okruzen sam samim mazohistima! :angel12:

maverick

A  sta ces kad volimo svi iste stvari  :toothy12:

Stepa

Citat: maverick  u Travanj 05, 2013, 20:43:58
Oli si opet onu tableticu u djep stavio  :toothy12:

šampončić je samo za iznimne situacije,snaša još priča o tom ša mi bi,forma mi rapidno pala :icon_scratch:

maverick

Vidiš šta je zlo, kad naviknes snasu na puno i na dobro...sad ce to jos pitati jesi se negdje dalje ispraznio pa kuci kiksaš  :toothy12:

Slaven

a reko necu više srat po forumu biću kulturan i fin čak sam planiro takav bit i na druženju, al vidim da to neće ić :thefinger:

maverick

Vecinom te znamo...pa nema potrebe za foliranjem  :toothy12:

Stepa

Citat: Slaven  u Travanj 05, 2013, 21:53:41
a reko necu više srat po forumu biću kulturan i fin čak sam planiro takav bit i na druženju, al vidim da to neće ić :thefinger:

Frende teško je protiv samog sebe :hello2: :hello2:

Slaven

to si u pravu :dontknow:

ps. šima druže drž se i nesekiraj se viđat češ dravu sa mosta kad budeš po pelene išo :laughing7: :laughing7:

Hunter

hihi...ulupo sam sve pare u zalihu pelena do iduceg proljeca!uvjek ostaje da zbrisem u 3 u noci pa sam do 7 doma ko gospodin! :toothy4:

Tommasi

Citat: Hunter  u Travanj 06, 2013, 08:29:51
hihi...ulupo sam sve pare u zalihu pelena do iduceg proljeca!uvjek ostaje da zbrisem u 3 u noci pa sam do 7 doma ko gospodin! :toothy4:

O da!Kako da ne.U 3 ćeš se već dizati kad počne urlikati.Evo moji 3 i pol godine i drugo 9 mjeseci.
Prošle godine sam pecao 15 puta.U to računam i ona pecanja kad krenem i dođem do izlaza iz zimske i zvoni mobitel da se vratim kući  ;D
Kako smo nekad lijepo i bezbrižno pili i valjali se zajedno po livadama...   ::)
Sretno!!! ;D

Hunter

pili po livadama...i posvuda...