Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sandra

Darac!
si siguran !
  koliko staža brojiš.. :whistle:

sandra

zar samo pet!
šta radite da vas puste na okupljanje :toothy9:
  k tome ima kojekakvih egzibicija i dokaza.. :not speak:

Ivan Borojević

moja ide samnom ako hoce, ako nece nek ostane kuci,ako pocne filozofiranje rijesim na Balkanski nacin, pa ipak sam ja Balkanac, meni je smijesno sta vi sve radite da vas puste na pecanje, ha,ha, ha, ja bi se oma objesio na tavan medj sunke. Uzmes i malo je  :BangHead: par puta i oma bude  :angel5:, nema  :pain10: samnom. Ako joj se nesvidja nek  :walk: kuci mami.

Darko

Citat: sandra  u Kolovoz 27, 2013, 17:56:45
Darac!
si siguran !
  koliko staža brojiš.. :whistle:

100% , mislim  na maler u čamcu , a brojim 10god. potpisanih + 4 prije
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

sandra

i mogu si mislit da si je vodio na pecanje..!
koliko puta nisi imo griz..sigurno zbog malera. :toothy10:
  priznaj te da neželite žene vodit na vodu..
  želite svoj mir.. :toothy9:
  štap..voda..mir..tišina..nema kvocanja.. :toothy10:

silure

maverick

Pa i to je bitan segment..idem tamo da bih uzivao u miru....pecao...spavao kad mi se spava...i sve ostalo...najbitnije je da nemam signala...jer stalno mi neki za nesto zovu i popi.dim.... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

ugasiš mobitel..
al nebuš onda vidio kad ti se javi kolega/ica sa ulovom.. :beee:

maverick

A doista jedini nacin odmora...je odlazak na pecanje..i to bas na dunav jer idem na mjesta gdje nema signala...nekad je dva dana dovoljno..a nekad treba tri i vise...volim kad je netko od kolega u blizini ali ne samnom...nekako se tako najlakse opustim....prije sam odlazio obalom na dravu i setao i varalicario cijele noci...sad nesto vise nisam za to...moram malo ubiti oko po noci  :icon_biggrin: a slike ulova...ne znam...tesko ... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

malo pobjegli od teme..opet će pisat da ložim nešo ili nekog..
  voda opušta bio oženjen ili ne..muško ili žensko..
  poveo ti kolegu ili kolegicu..na pecanje nema ljepšeg osječaja
  nego kad riba grize..
  pozdrav.. :wave:

maverick

sandra

evo kako mi maše sa srednjm prsom u zraku ..naravno jel sam Maler.. :BangHead:

maverick

:icon_biggrin: znao sam da ce krivo protumaciti mahanje..ali zene..eh...cijeli zivot imam problem s njima... :icon_biggrin:

Jožef1

Znaš poglavico, žene su čudne sorte  :icon_scratch: puno puta imaju probleme same sa sobom  :thumbsup: i upravo zaradi toga su toliko voljene  :love7:
jovica, i (mi)to odradimo na balkanski način, međutim na način koji je profijeniji  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Moj deda je uvijek govorio: na ženu nikad vikat i ne smijes je udariti ni cvijetom po guzici  :thumbsup: