Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

čikli

tri kapi kiše u petrijevcima  :icon_salut:

Greys

Valpovo pljusak i to dobar, sad je vedro  :icon_scratch:
Čule su se pucnjave raketa protiv leda, vjerujem iz Belišća

milan-so

Rain-alarm položio ispit, Sombor je , za sada , promašilo ... a yr je upravo dobio drugi žuti karton  :thefinger:

mossi

Evo još jedan jako dobar program, a postoji i za Android platformu.

Blitzortung Lightning Monitor

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.blitzortung.android.app&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5ibGl0em9ydHVuZy5hbmRyb2lkLmFwcCJd

Pokazuje i upozorava na nevreme sa grmljavinom, ima i radar mapu koja pokazuje položaj i intenzitet grmljavine.
U kombinaciji sa rain-alarmom  :icon_thumright:

miha

a kako je onda u americi oduvalo onaj grad a imaju svu silinu programa i opreme

mossi

Tornado nije isto što i ovo naše nevreme.

milan-so

Kako da podesim, ako može, rain-alarm da mi daje prognozu unapred? Po ovome što vidim , pokazuje kakvo je vreme bilo da sadašnjeg trenutka!? A to, uglavnom , znam i sam  :laughing7:
Nisam uspeo da nadjem to u podešavanjima ...

maverick

Meni salje poruku na mob i kad pogledas vidis vrijeme do tog trenutka...upozori te na blizinu padavina a na karti vidis smjer kretanja oblaka...ovo do sad je relativno tocan i mozes predvidjeti za koliko vremena ce doci do tebe...mada jos bitnije mi je koliki je intenzitet tih padavina..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ja ne mogu naći tu opciju da pošalje SMS.  :nono:

maverick

ne salje sms, vec poruku na ekran..u obliku nekog oblacica
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

maverick

a sta bi ti jos...da iskoci crnka i gola otvori kisobran  :toothy12:

mossi

Pa da mi shalje SMS, a crnka da pazi na mobilni!  :hello2:

maverick

Vidi se utjecaj greysa na tebe  :toothy12:

Greys

E pa lijepo, šta god to značilo  :icon_biggrin: