Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Pogodili su 100%, evo i sirom Srbije pritisak se stustio drasticno na dole. Ne pamtim kad je u Novom Sadu pritisak pao na 965mb...
Nisam izlazio ovih dana na vodu, a vidim i da galerije ulova nisu bas nesto pune kapitalnih ulova.
Kako prolazite ovih dana po niskom pritisku? Sta kazu smudjevi?

rj

tlak ispod 1000 je vreme kad se prave stvari dešavaju  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A ovo je bilo vise nenormalan pad....ali tko bi pecao danas po onom vjetru  :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

valjda će sutra biti manje vjetra!!

maverick

mlb

naći ćemo neku uvalicu gdje manje piri!  :icon_biggrin:

maverick

Traži si romantiku s nekim drugim ..bež od mene  :stripii:

TonyC

mlb

ko tebe spominje  :stripii: izgleda da te netko gadno izramanicirao pa sad piriš i na ladno!  :rofl2: :rofl2:

vedro

maverick

Citat: mlb  u Siječanj 30, 2015, 21:04:59
ko tebe spominje  :stripii: izgleda da te netko gadno izramanicirao pa sad piriš i na ladno!  :rofl2: :rofl2:

Ma ne to...vec pre mator si za moje pojmove dečkića  :stripii:

rj

svađa sa Greysikom ima dublje korjene  :eek:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

:stripii: Bas svi ste s tog kraja čudni u nekim momentima  :stripii:

mossi

http://terkep.idokep.hu/radar/sat-eu.webm?e66f4

Baš lep video kako gura severac!
I donosi ozbiljno zahladjenje.