Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

baka

Ma lažu stalno samo zbog turističke sezone.   :tongue3:

Svake godine imamo bombastične naslove da će ljeto pred nama biti pakleno vruće i najtoplije do sada. I tako iz godine u godine, a to je samo zato da što više turista uplati aranžmane za ljetovanje.
Jbga, sve je to računica i zato ne vjerujem da ćemo ikada više pročitati bilo gdje da ljeto neće biti vruće i pakleno. :thefinger:

Prije otprilike tri godine ljeto je bilo katastrofa, kiša je padala skoro svaki dan, a isto su najavili da će biti najtoplije.
Plakao sam od smijeha gledajući vremensku prognozu na TV-u gdje su stalno govorili da od idućeg tjedna dolazi pravo ljeto i da će super proći oni koji od tada idu na ljetovanje  :stripii: i tako iz tjedna u tjedan, a ono stalno kiša.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Ja kad gledam ove prognostičare na "dobro jutro" imam osjećaj kao da je njima neugodno kad najavljuju kišu,vjetar i ostala *ranja,pa reci brate kakvo će biti da znam  a ne "bit će vruće a možeš čarape vunene navući". Kakve nadprosječne vrućine,svake godine za ljeto imamo par sparnih dana,onda par dana kišu i dva dana jesenskog vremena i onda opet u krug samo što od ove godine još se tu ubacilo i jednom tjedno nevrijeme,gdje je tu dugo toplo ljeto to samo oni vide. Što Baka kaže to provale da turisti rezerviraju apartmane

maverick

Radim u firmi gdje je vremenska prognoza jako bitna stavka, stručnjaci u tom području imaju jedan stav koji kaze ...da vremenska prgnoza ne postoji. Osijek je grad gdje od Čepina, Josipovca, Antunovca pa do Klise u jednom danu imamo situaciju da je negdje potop a negdje paklena vrućina. Iz hobija dugo vremena pratim prognoze i volim u slobodno vrijeme malo pronjuskati na tom polju....Jedino mjerodavno sto se moze je za taj dan prateci naoblaku i smjer kretanja te pokusati reci gdje ce oblak zakaciti koji dio grada....sve ostale prognoze , danas su rezultat kompjuterskih simulacija na osnovu nekih podataka iz blize povijesi...tako da prognosticari uvijek negdje pogode prognozu... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

prognoziram da će sutra ako nebude sunčano biti oblačno uz mogućnost padalina sa grmljavinom  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

fire193

Zagor

Iso sam prihraniti mjesto. Opro me jaki pljusak i led. Tolko je padalo da sam moro stat sa autom jer nisam vidio voziti. U Zdencima puni jarci vode, a od Duge Međe prema Orahovici ni kapi kiše.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

mossi

Po prognozi, posle ove kišurdače, trajno zahladjenje - JESEN!

pajdo77

Šta je ovo ljudi moji? Potop valjda. Pada tj.curi od gore :sha:

EL-DA.hr

Kod nas u Bilju lagano pada, taman da se može pokisnit.
Prodaja opreme za ribolov, živih mamaca, opreme za klanje

maverick

Kod mene je pred jutro bio potop...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

i kod mene,sad moram do Drave izbacati vodu jer ako pljusne još koji put do navečer a kažu da hoće bit će čupavo.

No

U ovakvim danima raduje me samopražnjenje na čamcu, pogotovo zato što od doma do mjesta gdje mi je čamac ima 100 km.  :ok: I kod mene pada kiša. Ona kao da nikad nije padala,ona kao da nikad neće stat, ravnomjerna, dosadna jesenska.

Dukulele

Padjo el nam tone flotila?  Ajde dodjem ja poslije posla izbacat jednu turu pa pomontirat sta se moze i treba.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Izbacano dok si ti još u papučama po stanu bauljo,da tebe čekam imo bi Kursk a ne čamac. Dođi sutra kad prestane padati pa to riješimo što je ostalo :ok: