Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pa i nije da žalim što neće biti snijega  :ok:

pajdo77

danas kod nas neće ići temperatura u plus a u gospiću do +4. Lika toplija od Slavonije,samo mi još fali da mi se po bentu šeću lički medvjedi u potrazi za zimom.

ĆIĆOK

Ne pajdo.To bi bili Slavonski medvjedi Lički jedu kruške a ovi naši bi lovili ribe.Samo bi izgleda bili jako mršavi. :rofl2:

mossi

Kažu Madžari, ladno naredne dve pune nedelje..

šajzika

Trenutno sam u Zagrebu, cak 7 u plusu :eek:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Mene bećari moji brine što sutra najavljuju ledenu kišu uz snijeg. Ako se to dogodi i sva ta kiša odmah smrzne u čamcu pa to će biti teško ko olovo. Ja danas popodne nabacam soli u čamac,star je,boja je i tako otišla,briga me. Ako se ovako bude ledilo kao što kažu neću lrazbijat par centimetara leda u čamcu,ako ne potone pod teretom mogu ga samo slučajno probušiti.

šajzika

Ja cu kad dodjem sutra kuci, pravac Neptun i pocistit snjeg s cerade pa nek pada onda preko vikenda kad sam kod kuce
Audentes fortuna iuvat

maverick

vedro

dravski pecaros

griješiš vedro..svaka hladna i zima sa dosta snijega donosi toplo proljece i vruče ljeto..tako je bilo i zima 2011/12 pa proljece i ljeto ekstremno topli...tako je bilo i 2014/15

maverick

Progonoze su uvijek nezahvalne, ali ne trebaju biti isključive jer od toliko uvijek netko pogodi  :stripii: , a zanimljive su u svakom slučaju bar za pročitati...mada meni osobno ova djeluje realno...

No

Kod mene evo sunčno i prognoza kaže da idemo u ponedjeljak na Savu pa makar sjekire padale i pingvini padali u nesvijest od hladnoće.
Gotovo je sa zimovnikom.
Mora netko vijat kormorane po zavoju  :stripii: :stripii: