Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

pajdo77

Samo da ne piri,opet je nekako lakše bez vjetra. da mi je nagovorit moje da mi za Božić kupe one tople gumene čizme onda je već druga priča. ne znam za vas al mene najviše ubija hladnoća na nogama,ako su mi one hladne mogu imat ne znam šta na sebi i cvokoćem :dontknow:

šajzika

Negdje uzicaj da ti kupe lemigo ili kak se vec zovu one sto hvale na forumu. Zrtvuj se pa odradi dužnost kod kuce, mozda te lavica nagradi :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mossi

pajdo77

Ako je po onoj"svakom po zaslugama"dobro pa imam i čarape na nogama :stripii:

maverick

Pajdo..opusti se, danas ima modernijih stvari. Ljudi..da ne kazem pecarosi koji zele cesto ici na vodu..ne trude se uopce kod kuce...imaju ljude zaduzene za te stvari...jedino sto nekad znaju a nekad znaju da ih imaju  :stripii: :stripii:

mossi

"jedino sto nekad znaju a nekad znaju da ih imaju  :stripii: :stripii:"

Znači UVEk ZNAJU i UVEK imaju!  :headbang: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Pa da, zafaalila je jedna negcija...ali i ovako je dobro  :stripii: Kaze moj prijatelj..to je s onim koji imaju love pa imaju nekog zaduzenog...kaze: ja nemam pa svoju zenu hebem sam  :stripii: :stripii:

majstor

Vidim u novinama da je Kobac oduzeo dva kamiona plavih tableta u Slavoniji.  :sha: :eek: :takoje: S čime sada da namirimo žene?
Morat ćemo ih dati u rentu.  :stripii: :stripii:

mossi

pajdo77

Blago onima sa ceradom na čamcu :stripii:

šajzika

Neprocjenjivo. Cerada ili samopraznjenje. Bez toga camac postane Ogromna obaveza i veliki uteg
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Šta mene briga,imo ceradu ili ne kad meni curi i odole :stripii:,sto litara dnevno što će napadat ni vamo ni tamo :rofl2: