Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

To zvanje bi se u njihovom slučaju komotno moglo nazvati vrač-pogađač a ne meteorolog. Oni kad pogode prognozu Vakula zavrne janje što si može priuštiti dva puta godišnje. Nadam se samo da ne idu u kladaru jer sa takvom intuicijom za dva tjedna bi bez gaća po ulici hodali.

maverick

Meni je pracenje naoblake najpreciznije samo nekad zaboravim pogledati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

feco

BRZO I BEZ VEZE

im84

Ja sam se provozao po lijepom vremenu od 1422 do 1336. Batina-Amljaš-Erdut-Dalj-Borovo-Vukovar. Laganini kruzanje za 2sata. Milina
#foxrage
#fox_rage_fishing

mossi

Juče malo da izluftiram glavu.

maverick

Zanimljivo je u blizem okruzenju...stize k nama

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa šta nam siže i kako je okrečeno? Baciš kost i onda tišina a sad nek ja meditiram šta je pjesnik time htio reći. Nisam ja Vikić- Topić :baba:

maverick

Ova crna točka u sredini je Josipovac...a svi ovi oblaci okolo idu prema nama bice obilne kise ako je vjerovati ovoj elektronici..Ali trebalo bi se ispadati do jutarnjih sati..Mada svasta me pitas..nisam ni ja Vakula  :stripii:

Sg.Pepper

Jadan Pajdo, jedva doceko sunce i sad si ga dotuko :stripii:
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Mogo si tu sliku zadržat za sebe jer si mi shebo apetit odma. Ja vam kažem da će nama od te kiše počet rast plivaće kožice među prstima

miha

maverick

Kod mene...kod tebe..to se neračuna..čekamo da pajdo proviri kroz prozor...pa ako kod njega pada onda je to to..i nema dalje  :stripii:

pajdo77

Pada ko popi*dilo. A kad bude trebo Pajdo kišnih glisti gorit će asfalt i zemlja bit ko beton. Ma sve to dečki moji nešt naopako

maverick

Ok..to je sad to...elektronika radi ispravno  :stripii: a evo mogu ti pomoci utoliko da sutra nece padati a u ponedjeljak ti mi s ove strane saljemo i suncano popodne ...skoro pa idealno za odpecati sarana