Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mi smo poslije kise bili na kupanju...neke je uhatilo na plazi... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Taman se vračao iz Vukovara, baš je dobro prala

retfala

Ja sam gadno strado...zesce nevrijeme...sreca dokopao sam se kabine....supruga nije imala tu srecu..haha

No

Pakao je u njihovoj glavi.
Bit će kako će bit a te stoljetne vrućine, kiše, snjegove, kojima nas iz sezone u sezonu bombardiraju, nek si zataknu u ...

maverick

Predvidjaju cijeli tjedan ispred nas u tonu 30 plus...znači plaza i kupanje do daljnjeg
:ok:
http://www.yr.no/place/Croatia/Osijek-Baranja/Josipovac/long.html
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Samo nek prži. Kad će ako neće sad. Dosta nam je ona stalna kiša shebala šesti i sedmi mjesec.

maverick

milan-so

Odlično! Odoh obići onu jagnjetinu pred Murterom  :occasion14:
Maverick, mali off ...
Jesi mlatio stapom po Murteru? Ove godine ću biti najviše na samom Murteru, a tamo nisam nikad ništa ni pokušavao pecati ...
Uz napomenu da je to ,sa moje strane, čista zabava ... dakle neozbiljno pecanje  :icon_biggrin:

maverick

Most u Tisnom je jedna od ozbiljnijih destinacija za varalicarenje za nas kontinentalce

alex7777

hebem ti 30+ vise nikad nedoslo  :uf: fuj  20-tak ok sve ostalo  :no:

maverick

A jbg...sad si gori od pajde.. :stripii: kupace gace i na spust...malo kupanje...malo kokice a nocu na pecanje

pajdo77

ja sad došao sa kupanja,ne idi nigdje. Hladna je ajme  :stripii:

Sg.Pepper

Jedino na sta se Pajdo ove godine nije zalio su obadi 😂 (ili sam promasio gdje ih je opisao)
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

A na otoku tu kod mene ih nema,prijatelj bio negdje prije gore na 26-om ili kojem,uglavnom uzvodno tamo prema Šajziki i klapi. Meni odma slika njih kako mlataraju rukama i sretan ko da sam dobio sedmicu na lotu :stripii: