Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

ibro dirka

Ja sam imao zeleni galant 20 lb pakovanje 150 m, kupljen u glisti, pucao na tri kidanja po 30-tak metara...

mario123

Ovo da 10lbiri vadi drva iz dunava ne stoji i ko to kaze laze.Imam taj zuti 15lb 0,14mm puca na cca 7kg kao sto su i napisali debljina je tu negdje kao gallant extreme 10lb 0.12mm. Ja bi rekao da su debljinom i iste. Nelazu niti malo za debljine i jacinu spage. Bar ne za ove do 15lb koje ja koristim.

Mudri

Kako možeš takve gluposti pisat,ljepo sam ti rekao kako sam sjedio sa čovjekom u čamcu i ova njegova sa slike na kojoj piše da je debljina 6,nemožeš otkinit kad zapneš,a na očigled je deblja nego galant od 10 libri,ako treba naću negdje mikrometar pa ću da mjerim,kolega je izvukap i špaga i granja i varalica iz dunava ,a to što neko priča da mu pukne špaga 10,20 ili 30 metara od čvora,ne kužim kako,meni uvjek pukne na čvoru,zato mi nikad nije bilo jasno kako na mjestima nađeš komade špage da vise,pa dok je ne otkineš nemoš pecat tamo,a kad je i uspiješ uhvatiti  pukne na čvoru i izvučeš cijeli komad .....

maverick

Mudri, provuce se neka spaga s greskom....nitko ne kaze da ne valja...samo i puno skuplje su dolazile pa pucale...ja se vise nikako ne mogu sjetiti one sto sam kupio kod dombe pa otisao na dunav i tek tamo namotao...slogirao sam od muke...dosao na tri dana a spage mi nakon sat ostalo za dva sata pecanja  :stripii: Uredno vratio i dobio novu...koja je bila odlicna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

YUGO BOSS

Taj 3 posejdnon(crvena nalepnica) stvarno treba cimati da se pokida  :takoje:
Iskreno vadio sam krupn granje sa 10 libri struna je jaka
Ono sto sam ja primetio je da malo izgubi na nosivosti kad se spere boja(kidao moju strunu jednom koju koristim dosta dugo i drugovu koja je nova)
Ono seku ruke i jedna i druga,ja licno moram da obmotam nesto oko ruke da iskidam,al nekako je njegovu i malo teze pokidati  :vrag:
Jos jednom cu je nahvaliti jer sam stalno odusevljen kad god je koristim  :occasion14:

bb

Ja bi molio da netko kad sebi naručuje naruči i meni 10 lb tu posejdon jer sam blokirani građanin i nemam nikakvu karticu

mario123

Ovaj bijeli poseidon je tocno deklatiriran odite na varalicar i citajte komentare kolega kavasaki testira strune probao ih je milion i za tog poseidona je rekao sve njbolje.. Ako ja sa 15lb necupam granje u barama neznam kako vi to radite sa 10lb u dunavu. 15lb je deklariran na 7,5kg testirao sam vagom i puca na 7kg do 7,5kg znaci kako i pise..Nelazu niti malo za nosivost..

kawasaki

Brzi od Bolena.

Mariorhr

Pošiljke zanemarive vrijednosti do 22 EUR u kunskoj protuvrijednosti - Oslobođeno od carine i PDV-a međutim zakon kaže besplatne pošiljke koje fizička osoba šalje fizičkoj osobi, namijenjene osobnoj uporabi, vrijednosti do 45 EUR-a u kunskoj protuvrijednosti - Oslobođeno carine i PDV-za pošiljke vrijednosti do 45,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti...e sad kažeš Kinezu da na pošiljku napiše GIFT ili FREE SAMPLE i država nema osnove na obračunavanje PDV-a.

Do 150€ se plaća samo PDV nakon toga i carina

šajzika

Neke firme nece napisati gift jer je protuzakonito .
Audentes fortuna iuvat

kawasaki

vidit ces kad ti stigne spaga  :ok:
problem je sto ce te trazit dokaz o cijeni, a ti imas racun iz kojeg se vidi da si platio taj gift
.ako im ga ne posaljes u roku 8 dana ode gift kinezu nazad.
a posto prelazis 160 kn negine ti 70 i kusur za platiti  :takoje:
Brzi od Bolena.

kawasaki

a 70 i kusur na taj iznos nije samo pdv  :hi:
Brzi od Bolena.

pajdo77

Čitam malo o tim strunama,ja sam ih imo samo par al me zanima pa šta će vam po par stotina metara,kilometar strune? Jel vi to toga toliko pokidate za godinu ili se ona sama kida s vremenom ili slabi? Ja sam jednu godinu peco sa strunom i na godinu samo premoto i baco drugu stanu. Znači sto metara dvije godine,po toj logici ja bi kilometar što je Mariohr naručio imao 20 godina.

Mariorhr

Citat: kawasaki  u Listopad 30, 2015, 18:39:47
vidit ces kad ti stigne spaga  :ok:
problem je sto ce te trazit dokaz o cijeni, a ti imas racun iz kojeg se vidi da si platio taj gift
.ako im ga ne posaljes u roku 8 dana ode gift kinezu nazad.
a posto prelazis 160 kn negine ti 70 i kusur za platiti  :takoje:

Znam Kawa sve fore,naručujem robu već 6 godina iz Kine i kad je stvarno vrijednija stvar platim davanja,al za sitnice kao što je špaga nikad.Prije mjesec dana stiglo mi je 5 špula od 300m Poseidona bez carine,ako ne vjeruješ pitaj Mavericka i Umpah koliko su platili...ima fora i forica  :takoje: al neću javno o tome