Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

alex7777

kolko kosta to i koliko je pakiranje

vedro

Kako zastititi strunu od habanja leda?

Lomnica_city

Mazi vodjice glicerinom i nece se duze lediti, sa 5-6-7 premaza moze se pregurati prosecan zimski ribolov od par sati...

ossa

Negde sam procitao da pomaže silikonc sprej. Pa probaj. Ja ga imam ali ne idem po minusu... ako bum isal probaću.

TeTeyac

Naidju krize, drukcije grize...

rj

Citat: Lomnica_city  u Prosinac 08, 2016, 19:26:47
Mazi vodjice glicerinom i nece se duze lediti, sa 5-6-7 premaza moze se pregurati prosecan zimski ribolov od par sati...

očito da nisi po "pravoj" zimi jigao ...pomaže ali dosta često natapam strunu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vedro

Decki, puno hvala :icon_thumright:

pajdo77

Dva deci alkohola-deci vode ili bilo koja količina ali u tom omjeru dva naprema jedan u korist alkohola skidaju led sa šofer-šajbe,možda staviti u prskalicu pa pošpricati i strunu i vodilice,ako šljaka sa staklom zašto ne bi i ovdje.

rj

alkohol ti može nagrist lak na vodilicama u štapu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

A hebiga,izribat će ih i led onda,pa neću nunat štap u krilu po zimi da mi lijepo izgleda. Onda neću ni na vodu do proljeća pa nek mi bude ko novi.

vedro

Ja stavijo staru strunu da ju ked ne pojede pa kako bude.

ossa

Lak na stapu ili epoksid na namotajima karika? Taj epoksid ja mislim da teško moze da se nagrize... alkoholom. Mozda gresim nisam probao. Omako razmišljam.

TeTeyac

Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Nisam probao ali već je alkohol razređen sa vodom i još mokra struna prolazi kroz vodilice da bi to utjecalo na lak ili šta već.

Kugla

Citat: rj  u Prosinac 08, 2016, 19:36:48
Citat: Lomnica_city  u Prosinac 08, 2016, 19:26:47

očito da nisi po "pravoj" zimi jigao ...pomaže ali dosta često natapam strunu
Kako misliš natapaš strunu, jel sa glicerinom ili šta, jer meni su jednom savjetovali da strunu premažem glicerinom i to nikad više neću napraviti
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

joker

ma nevalja glicerin ljepljiv je  ko te nagovori Kugla.vodilice koliko toliko ajd namazati ali spagu to ne.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata