Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

TopMix

Citat: Greys  u Veljača 11, 2013, 19:42:15
Ja uzeo 600metara Berkley Whiplash Camo 0.10mm  :icon_biggrin:
Sta pise na kalemu, kolika mu je nosivost?

Greys

0.10mm drzi nevjerojatnih 14.1kg

kawasaki

daleko je to od 0,10

probaj joj mjeriti stvarnu debljinu ako imas gdje bas me zanima sta ce ispasti

inace je 0,24 preko 0,30 i tako  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Greys

Ma jasno, to znamo da Whiplash je kud i kamo deblji, ali i dalje tvrdim da je ovo špada koja ima najveću nosivost, i to realnu, gledajući na stvarnu debljinu

mossi

Citat: Greys  u Veljača 11, 2013, 22:12:31
0.10mm drzi nevjerojatnih 14.1kg

Nije o.10mm nego 0.10 INCHA a to je taman 0.24mm

Greys

tole

i na zidu piše... pa ne mož...
:laughing4:

Greys

Hehe, ali da je o.10mm zapravo 0.24 mi je previše  :icon_thumright: , no kako god, koristio sam i 0.06 i 0.08, te zadnji mi je 0.10mm i sad cu ponovo, meni odgovara  :icon_thumright:

tole

misli da nije deblja od 0.20 ali postoji način da se to vrlo precizno izmjeri.
mjerili smo prije par godina
sufix matrix pro 0.20 nosivosti 11.4kg i bila je 0.20
pp 30lb 0.21mm
spidera 0,21mm nosivosti 21.4kg ustvari 0.24mm
cristal bijeli 0.19 = 0.24mm
takumi 0.19 nosivost 14.1kg = 0.21mm

iz ovoga samo sufix ispao kako piše :thumbsup:

Greys

Po ovome izračunu nemože bit deblja od 0.15mm  :icon_scratch: , Crystal je gotovo ista metoda pletenja kao i Orange Blaze

maverick

malo za zanimaciju da vidite sto je stvarno a sto je prica o maloj djeci  :thumbsup:

http://www.spinning.kharkov.ua/index.php?n=snasti/lines/testdia.php
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

ne kontam :icon_scratch:

u biti sve su deblje nego što piše ali se po ovim slikicama vidi da nemaju cijelom dužinom istu debljinu... ne ide mi baš Ruski...

Greys

Sta ne kontas, po ovome ispada stari crystal 0.06 je skoro 0.30mm  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

maverick

imas slike pod mikroskopom a na dnu imas tablicu sa mjerama koje pisu na ambalazi i one koje su stvarno izmjerene i ovo je tocno sve ostalo su naklapanja o ovome ili onome  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

A i ovaj Maverick baci bubu  :icon_biggrin:
Bilo kako bilo, javim vam se za koji dan sa utiskom na novu špagu, a sad bila ona 0.10mm ili pravih 1cm, svejedno mi  :icon_thumright: