Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Da sto pre odes u Formax ako im je jos nesto ostalo… Nisam siguran da jeste…

ossa

pa evo idem ali sta tražiti?
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Ja sam koristio onu plavu 8-nitnu, meni je to skroz ok… Uzmi ovu Sea Bass ako ima… Imas zelenu i zutu varijantu…… Ja ne znam, meni je to sve vise nego pristojno…

ossa

SMT

Za te pare, čudilo bi me da je ostalo…

ossa

Ima za svakoga po nešto... sve su skoro na akciji (sem ygk) , ali varivas je ubedljivo bio najpovoljniji, na 50% . Zato se prodao odmah.

Edit, sad sam bio ponovo, ostalo je bilo u magacinu, uzeo sam 1.2 pe, ovaj varivas je pod prstima duplo deblji nego ygk upgrade 1.2.

ossa

Citat: SMT  u Prosinac 13, 2021, 22:10:22
Pripreme za sl izlazak u toku…  Skinute 4-nitne PP, stavljene 8- nitne Varivas… Na prolece cemo u kontra smeru i malo podebljati :hi:

Max power i Avani Sea Bass 1,2pe i 1,5pe…. Mekane, fine, nečujne… Sad se nece okretati za mnom, ne šuštim vise i ne plasim ribu :hi:

Zimske carolije krecu…

Jovice jel u tebe ovaj max power , nije kao u mene ?!

SMT

Nije to taj… Tj nije pakovanje isto, sta je unutra pojma nemam…

Mislim da onaj vise ne rade… Da li je to zamena ili nesto drugo, nisam bas najbolje upucen…

Pecaj, sve to dobro…

A Formaxu, svaka cast na akciji… Resili su lager ocistiti, mi se malo okoristili i svima dobro… :clap2:

Isa

Pristojne strunice, od letos trošim super jigman pe 1.5 i varivas nemam pojma koji x8 pe 1.2. I sad na ovoj akciji uzeh high grade x4 pe 0.8, kako bih povećao izbačaj dok pecam bucova, ako uopšte bude mogla da izdrži izbačaj pilkera do 30 grama iz sve snage. U odnosu na osmonitne, deluje jače ta četvoronitna, dosta drugara koristi baš taj varivas high grade x4 pe 1.2 i 1.5 za džig i zadovoljni su.
Inače u čemu je razlika između varivasa high grade i high grade type II?

SMT

Nadjoh jos dve za mene i Nidzu… Taman nam ova plava boja za noc da se vidimo na 10 km ko je gde…

SMT

Citat: ossa  u Prosinac 21, 2021, 08:04:37
Citat: SMT  u Prosinac 13, 2021, 22:10:22
Pripreme za sl izlazak u toku…  Skinute 4-nitne PP, stavljene 8- nitne Varivas… Na prolece cemo u kontra smeru i malo podebljati :hi:

Max power i Avani Sea Bass 1,2pe i 1,5pe…. Mekane, fine, nečujne… Sad se nece okretati za mnom, ne šuštim vise i ne plasim ribu :hi:

Zimske carolije krecu…

Jovice jel u tebe ovaj max power , nije kao u mene ?!

Ja sad gledam… Ako uopste dobro vidim…

Za sta su ti ove debljine?

ossa

Ma druye to slike sa neta samo radi pakovanja ! Mislio sam da si uzeo AVANI ,a ti si uzeo HIGHGRADE PE 8 , pri tome ne mislim na žutu seabass. To vidim da je AVANI.

SMT

Aha… jbt, pa to kanapi za sidro

ossa

Ma za sidro sam uzeo 4 nitni, dosta je povoljnje i teže se kida , a predvez koristim najlon za trimere i to žuti da se ribe ne sudare sa njim kada pecam po mraku.  :stripii:

ossa

Ako starešina škole smudjolova kaže da valja, nema priče. Amin.