Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

0,15 mm - 9 kg = 20 lb
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

0,15 je 10 lb i  5 kg

0,19 je 15 lb i 7 kg

0,23 je 20 lb i 9 kg

0,28 je 30 lb i 13 kg

znaci ovo je stari power pro ne ni za 2013 niti onaj 8 slick

evo linka da si pogledate koji je to pp i od provjerenog dobavljaca vec nekoliko godina  :hello2: :thumbsup:

http://www.ebay.com/itm/Power-Pro-Braid-Vermilion-Red-20-lb-300-yards-NEW-/271156230567?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f222bb9a7

http://www.ebay.com/itm/Power-Pro-Spectra-Braid-Green-10-lb-150-yards-NEW-/290863376082?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b8cee6d2
Brzi od Bolena.

kawasaki

Citat: kawasaki  u Veljača 27, 2013, 20:11:53
stigla mi Power pro 8 lb i deklarirane debljine 0,13 mm

na oko usporedjujuci sa Gallantom od 0,12 mm nesto je tanja(iako mozda i boja oko vara)

testiram ih na palomer cvoru pa ce mo vidjeti sta koja pokazuje na vagi  :thumbsup:

Gallant o,13 mm i 10 lb puca na palomeru na 7,5 kg na metar spage svezane sa 2 kopce za krajeve i rastegnute vagom.
-dok na blood knotu i na uni cvoru puca na 4-4,5 kg  :thumbsup:

Power pro red 0,12 mm i 8 lb i na palomeru puca na 5-5,5 kg dok na uni cvoru na 4,5 kg  :thumbsup:

Stim da je na oko vidljivo da je Gallant nesto deblji i pod rukom je nesto grublji  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

rj

prićekaj 5-6 izlazaka pa  onda uporedi  pp i galant ....

maverick

pa ne mislim da je toliko galant bolji da se vidi razlika nakon par pecanja...imam pp na nekim rolama i po dvije godine star i nije izgubio puno...po meni je to neki slican rang...svaki ima nekih prednosti i nekih nedostataka
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

nisu toliko bitne godine već intezitet i način koriščenja ....naravno da jig sa 7,8,10 gr nije isto kao 30,,40,,,50,,,80,,gr razlika u postojanosti pp i galanta je velika  :icon_salut:

maverick

znas da je tebi svaka konstatacija oprostena s obzirom na stanje godina  :toothy12: salim se malo.... :thumbsup: meni najvise smeta ne kod galanta vec kod svih tis spaga sto su na neku metrazu...u zadnje vrijeme sam navikao da namotam bas pune spulne i onda mi 150 metara malo ali sasvim dovoljno  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Što nekupiš po 600metara, ili 1000-2000?  :icon_scratch:

maverick

Greys

Krivo sam shvatio  :icon_scratch: , tako i treba, kupim velike špule, pa si sam krojim koliko ću metara

maverick

Natovarim pune spule...dva-tri kruga monofila i to je to...

Juzba

to je naj isplativija solucija, tako i ja radim :thebirdman:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Retfalački mačak

Znam da RJ ima Gallant strune. Tko voli neka ga zamoli. :toothy9:

maverick

Meni ne da ni za duplu lovu...kaze pobrkao sam mu laku zaradu

Kugla

Hm pa kako kuma da zahebeš bemti!
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti