Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

rj

ti pukla memorija ??? da ti pošaljem TVOJ ...pp...kakva si ti paljevina  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

stize stize lampadina samo sto nije  :hello2: :hello2:
Brzi od Bolena.

maverick

Posalji te strune za Josipovac..a ja cu napraviti reviziju i odnijeti kumu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Matrix357

lijepi pozdrav svima,
interesira me ova gallant struna pa ako moze neki broj tel od koga je naruciti
zahvaljujem unaprijed
neko umako a neko ni primako

Greys

Koliko znam pošalji privatnu poruku RJ ili Raši, ako griješim, ispravak  :icon_thumright:

Kugla

Odlična struna, ja ju uzeo od RJ-a kontaktiraj ga možda ima još. Rašo kaže da nema.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Tanak sam s strunama, ima li tog galanta negdje kod nas...kum...raso....ili zabica....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Vuck0

u zabici imas, 10 i 15 lb sam vidio na polici, a ako ti treba deblja najbolje da nazoves pa pitas svakako  :icon_thumright:

tole

ima kod žagera, mislim da je 165kn 150m

rj

Citat: maverick  u Srpanj 09, 2013, 21:58:46
Tanak sam s strunama, ima li tog galanta negdje kod nas...kum...raso....ili zabica....

odfuckaj.....

Lomnica_city

Mozda je offtopic, posto si pitao za konkretnog proizvodjaca, ali cisto informativno, Unitica strune su kod Plat-a na popustu 50%!! Juce sam mozda drugi put otkako sam dobio PP svratio i da ne poverujes koliko snizenje, uzeo sam par komada SilverThread-a, pise da stize za 7-10 dana...

A ima i drugih proizvodjaca koji su na popustu, ali manjem, 20% najcesce, mislim da sam naleteo i na neke vece popuste ali me mrzelo da preracunavam, jer su za mene bile skupe, tipa sa 6500YN na 4800YN ili tako nesto, za 300m mislim...

maverick

a nisam nikad uzimao preko plata...skocim do Žabice danas.. a sta to moj kum piše   :toothy12:

tole

mislim da te odj..... za galanticu :toothy2:

rj

maverick

Ma nema veze...kum je ne ljutim se na njega  :toothy12: ..uzeo sam onu strunu sto mi je r-t preporucio...dok ne odem u BM po taj galant... :thumbsup: