Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Juzba

Kugla, imao sam baš i tu debljinu, nije loša, al nije za zimu
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Juzba definitivno si u pravu, jako sam razočaran sa tom sasame upredenicom, al sad gotovo, morati ću mjenjati skida se taj zaštitni sloj i ruke mi kao da sam automehaničar katastrofa, i pije vodu i nešto se mrsi ma katastrofa.Kad volim eksperimentirati i eto mi sad uh.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

domba

Ja sam ju isto probao eksperimentalno ali onu zelenu i isto mi se stalno mrsila i to se naprave mali čvorovi koje je nemoguće raspetljat. A nahvalili ju neki ljudi...  :nervous:

Darko

ja sam koristio ovu i imam je na jednoj roli namotanu , meni je odlična , nema je na e-bayu za kupiti , da ima naručio bi je sigurno , tu novu nisam probao
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

genjura

našao sam cenu na nekoj talijanskoj stranici 85€

Kugla

Rajan toliko sam i ja svoju platio ali užas je, Darko ne uzimaj tu kao moja jer ne valja.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Lomnica_city

Ja koristim za soma Sasame Samuline sa linka ispod, ne znam za taj Super Light ali ova je ODLICNA, ne pije jos osetno vodu posle 1 sezone (doduse 30-ak izlazaka), boju gubi kao i svaka druga, posle 5-6 pecanja, nosivost slicna deklarisanoj, ali je debljina veca od deklarisane, masniji i meksi od PP-a pa su zabacaji malo dalji i tisi je kroz provodnike!
http://www.sportskiribolov.co.rs/ribolovacki-pribor/ribolovacke-strune/upredene-strune/Sasame-Braided-Line-%28Dyneema%29-fluo-zuta

genjura

ovo bi trebalo biti novo da li je neko koristio

maverick

ta duzina mi ne odgovara nikako...i onih 135 mi je malo namotati u komadu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Taman mi je stalo TP 0,17   275 metara na tikin kalem 4000
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

nodi

Koristio fireline original smoke, power pro, zadnje dvije godine Sufix matrix pro a planiram i ostat na njemu, ne mrsi, jak, povoljna cijena, kuš bolje.