Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

durmy

Rj jasno da se svaka spaga krza ali neka vise neka manje prije galanta koristio gosen razlika u kvaliteti velika u korist gosena

Darko

a i cijena je velika u korist gosena  :hi: , mislim da je galant best buy  :ok:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Lomnica_city

Citat: durmy  u Listopad 02, 2014, 19:01:58
ma nije bitna boja...moja jedina zamjerka je što se čija pa vlo često moram rezat 10-15cm od kopče, tako je to kad sa kvalitetnije pređeš na jeftiniju i trazis neku ekonomsku računicu :no:

Za te stvari, kao i da ti varalica bude manje sumnjiva za ribu, i sluzi predvez, probaj...

durmy

Probao puno zahebancije pa mi pukne na spoju špage i fc-a nakraju odustao mozda ne vežem dobre čvorove

joker

Citat: šajzika  u Listopad 02, 2014, 20:31:48
Citat: joker  u Listopad 02, 2014, 20:30:24
točno to što kažeš maverick ni ja više ne uzimam od 100m to je sranje
Prjatulju
Daj reci sta uzimas
zadnje što sam uzeo je spiderwire ultra cast žuta kutija i pakovanje od 275m koliko se sječam.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mlb

Citat: maverick  u Listopad 02, 2014, 19:55:28
Tko ima više rola i dva puta godisnje mijenja strunu kao ja, onda je opcija od 1000 metara najisplatvije rijesenje...tu od 100 metara tri puta otkines i ostane ti toliko malo da je mozes baciti i ako valja
uzeo sam 200m u komadu(dvije špule) što mi je sad još više žao!  :stripii:

Lomnica_city

Citat: durmy  u Listopad 02, 2014, 21:27:44
Probao puno zahebancije pa mi pukne na spoju špage i fc-a nakraju odustao mozda ne vežem dobre čvorove

Ne vezes dobro ocigledno, bolje nadji bolji cvor nego da gubis ribu i silnu pletenicu tako!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=J56O3CZVu7M#t=31

Uporedni test sa mozda najpopularnijim cvorom za spoj pletenice i monofila...

durmy

To je to samo koja debljina fc-a na upredenicu od 15lb

Lomnica_city

Zavisi za koju ribu, ja za smudja Climax-ov FC 0,30mm, a ako ocekujes soma mozes i deblje, ovaj konkretno imas na 25m kalemovima od 0,20-0,40mm!

dravski pecaros

jel bi bilo dobro obicni najlon za predvez ??

rj

ja koristim običan najlon šaranski cameleon 0,42
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

Citat: rj  u Listopad 03, 2014, 18:54:22
ja koristim običan najlon šaranski cameleon 0,42
:thumbsup:

borut

Kad sam pitao o iskustvima  sa wft strunama , moram da kazem  , da navedene jacine stoje i u katalogu i na pakovanju. Hteo sam poslati slike pa mi nije uspelo. Molim za upute kako staviti fotografije koje imam  na note padu tabletu  stavim na forum? Radi se o  upredenici silent eight katalog 2014 stranica 96,97 a u cosku dole nippon. Kod nas cena 26,9 eura za 150 m 014

Lomnica_city

Ma mogu da im stoje istetovirane na celu, ne moze da nosi 3-4 PUTA vise nego sto nosi 95% drugih slicne cene i precnika.

borut

Mozda mi je sada uspelo da stavim slike