Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

meni lik dao ponudu 135 kn i njegova poštarina .... :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Greys

Bilo kako bilo,za 135kn imati 150metara je predobro. Pogotovo zbog metraze  :icon_salut:

IvanSK

rj

nije iz siska ....ako imate za kupit tu strunu uzmi ...nečeš se zaebat ...

daban1

Citat: rj  u Veljača 10, 2013, 14:09:09

koristio sam najbolje dostupne strune ...varivas...unitika..sunline(valda se tako piše) sve sufixe.....vifleš ...ova špaga ig definitivni šije u kvaliteti ...ne haba se ...zadržava boju ..prvo ili dvadeseto kidanje isto ....nije marketing ...nije fora ...več prenosim moje iskustvo ...za sad NO1
Koristim takodjer tu spagu i prezadovoljan sam s njom

tole

odlična struna :icon_thumright: po mom  bolja i od sufixa i pp, sigurno isplativa kupovina, što kaže rj čini se kao da ne bljedi i da se ne haba, koristio je cijelu sezonu samo što je moja 20lb i zelena.

Greys

Hm, sad bacate bubu  :icon_biggrin: Iako mi se čini ovako po specifikacijama, da je nosivost nešto slabija. Treba uzet jednu špulu i probat, poslije ću komentirat

rj

Citat: tole  u Veljača 10, 2013, 14:33:48
odlična struna :icon_thumright: po mom  bolja i od sufixa i pp, sigurno isplativa kupovina, što kaže rj čini se kao da ne bljedi i da se ne haba, koristio je cijelu sezonu samo što je moja 20lb i zelena.
bolja je i od puno skupljih srtuna koje sam imao varivas 50+ e unitika 40+ e ...barem se meni na dunavu pokazala extra ..kud se ne krza ...ne blijedi ...fina je mekana ..klizi kroz provodnike i roler ...bolje leti jig ...

mossi

RJ meni iskopaj jednu od 10lb  :icon_thumright:
Ako nabaviš po manje od 135, još bolje!  :occasion14:

rj

ne špule su 150 m i 10 lb stane komplet na daiwu ..taman ...

mossi

Mislo sam na kune, he he a ako ima pakovanje od 300m još bolje!

rj

za sad je 135 kn ...ako bude više špuli možda prođe i neki popust ...za sad je 135 kn 150 m

Rap

mossi

Rap, pa pošalji i meni.  :laughing6:

Rap