Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Batica

Sufix 832 jer proba neko?

kawasaki

Kastking 12 lb tanka ko kosa i deklarirana na 0,10 mm

po meni vise ko 10 lb spaga...puca na 4,7 kg

na ovoj slici Spectra 100 lb i Goal 120 lb

Goal tanji dosta no isto tako i dosta manje nosi i puca na 19-21 kg  :ok:

Brzi od Bolena.

maverick

Bas jucer s kumom na pecanju...i sad kad zapnem s poseidonom 10 lb jako tesko pokidati...cijelu zimu je prezivio na roli i doista nemam zamjerke cak bi se usudio i dati preporuku za kupnju bilo kome  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

ma reko sam ti sam vrh su spagice :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Pa sad je prezivjela i struganje po zaledjenim vodilicama i manje se krza od puno puno skupljih...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Davno sam ti reko da je super. Sam sto ja nisam mjerodavan
Imao sam je prije godinu i pol ili kad je vec stepa dao onaj link.
Jos si moram narucit kilometar 10tke i bas me briga.
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Narucio i ovu Kastking stigla morat ce cekat neko vrijeme da uleti u prvu postavu,radim sa tri razlicita stapa tako da treba malo vremena da se koja potrosi  :clap2:
Sa špagom sam zadovoljan jedina zamjerka cuje se malo dok se namata   :takoje:  :mt1032:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ma hebe me sto toktiz i jura cuju kad ribu vadim po noci... :uf: pa odmah dodju u prvi red  :stripii: :stripii:

Stepa

I ti imas čudnih problema  :uf: ajde ne kmeci gdje bi nasao takve frajere za te pare i jos su tolerantni sta im radis  :stripii: :rofl2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

E da ti vidis sta oni meni rade...ne bih pozelio za prijatelje ni najgorem neprijatelju... :stripii: ali sta cu moji su pa trpim  :stripii:

Darko

nekukaj  :stripii:,  da ih nema trebalo bi ih izmislit  :stripii: pogotovo juru , taj što je stariji to je luđi :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

IVEK 85

Uzeo sufixa 8 niti u škorpionu pod prstima jako tanka i mekana špaga 0.15 oko 10 kg nosivost,neču falit dok ne odradi 2 3 tjedna intenzivnog ribolova,bio na godišnjem svaki dan na vodi po onom ledu minusu mislim da nakon takvih ribolova ni jedna špaga nemože pokazat konkretnu kvalitetu,odlučio se na tanju finiju špagicu jer ovo sve mi pije vodu i radi mi ogroman trbuh kad bacam lagane glave,sad čemo vidit kak če se sufih pokazat najavljuju minuse opet,htio uzet u kapitalcu tj novu Daiwinu al nema prodano čuo sam da je odlična bar zasad...

mario123

Ja uzeo isto ovu kastking 12lb kažeš da je jako tanka kakva je u usporedbi sa poseidon 10lb po nosivosti???
Jel kast king 15lb tanji od poseidona  15lb uzeo bi 15lb kast king sad mi se cini da će ovo biti slaba,imam poseidona 15lb treba mi nešto mrvicu tanje  :BangHead:
Ako nekom treba kast king 12lb i neda mu se čekati neka se javi u PP trebala bi stići uskoro prodam po cijeni koliko je i plačena :D

kawasaki

kastking malo tanja i malo slabija od poseidona.

:hi:
Brzi od Bolena.

No

Citat: mario123  u Siječanj 11, 2016, 22:23:34
Ja uzeo isto ovu kastking 12lb kažeš da je jako tanka kakva je u usporedbi sa poseidon 10lb po nosivosti???
Jel kast king 15lb tanji od poseidona  15lb uzeo bi 15lb kast king sad mi se cini da će ovo biti slaba,imam poseidona 15lb treba mi nešto mrvicu tanje  :BangHead:
Ako nekom treba kast king 12lb i neda mu se čekati neka se javi u PP trebala bi stići uskoro prodam po cijeni koliko je i plačena :D
koliko metara si naručio