Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Imam KK od 30lb na štapovima za šarana i pecanje u totalnom kršu za sada  :ok: a po potrebi reže i lopoče na mirnijim vodama bez problema....

Sg.Pepper

Stigo fortis 20lb 0,18, struna je tanja od svih kineskih koje sam imao do sada! Nesto je malo deblja nego mega8 15lb, ali jako malo.
Na pakovanju pise da je 8nitna a na net-u da je 4! Pod rukom je grublja od mega8, tako da nevjerujem da je 8 niti!
Sve u svemu mi se svidja i ovako djeluje puno bolje od obicnog kk, provuko sam ju kroz prste malo i ne ostavlja boju za razliku od drugih kineza. Kad potrosim mega8 i isprobam na Dunavu napisem kako se ponasa!
dec d vej aj lajk it....

stojko

Dakle kad bi sad rezimirali kome bi dali prednost na kraju poseidon ili kk?  :sha:
U pocetku su vecina koliko sam shvatio bili na poseidonu i bili su zadovoljni, a sada polako prelaze na kk pa jel ima neki razlog (lošija kvaliteta ili nešto drugo)?

mario123

fortisu ;D nabrijani kk. Nosi isto, malo tanji, i puuno duže drži boju.

kawasaki

Stojko koja debljina ti treba tocno i odgovorim ti na post tocno  :ok:
Brzi od Bolena.

mario123

Pazite sa narucivanjem struna cijne su otisle duplo gore, Kinezima krecu neki blagdani i nerade, pa su ovo napravili da smanje kupnju. Cekajte poslje nove godine u ovo doba zna i 2mj proci da nesto stigne i jos je sve duplo skuplje.

No

Kinezi uvijek rade. Ako mislite kupovat na aliju učinite to 11.11. 2016 jer su cijene taj dan značajno niže.  :ok: Za neke stvari i  50%

mario123

ja svake godine čitam da od 12mj nešalju pošilje za EU zbog praznika  :sha: Zato su i digli cijene što će popusti, sa tih 50% doći će na isto ;D

Harley

11.11. cijene su nesto nize od uobičajenih, sigurno i provjereno.
Poslije se vracaju na staro, inace kada dođe Kineska Nova godina oni salju obavijesti o kašnjenju pošiljki.

Tapatalk Sony Xperya Z5 Premium
Living your dreams, do not dream the life

mario123

jel to i za e bay ili samo aliexpres, mislim na popuste ;D

No

stojko

Kawasaki pa ko i vecini ovdje 10,15 lb...

kawasaki

Uzmi Triposeidon ili Max 4   :hi:

Ako ces skuplju onda 8 niti KastKing  :hi:
.
Brzi od Bolena.

nekinho

Moj Triposeidon 30LB za pecanje šarana u kršu se pokazao :icon_thumright:
Jedino što se nakon vađenja iz vode skida boja. I za razliku od KK izgleda malo deblje i "robusnije"

YUGO BOSS

Taj triposeidon je mnoooogo deblji nego recimo power pro 30 libri
To sto ti spada boja opusti se ne gubi nosivost. Da se neko ne zezne za varalicarenje je triposidon u toj librazi gotovo neupotrebljiv