Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ma nije loša...trgao sam tri puta i tu je negdje plus minu 7 kg...Susjedu sam htio dati ali pročitao čovjek sta se tu piše pa neće...e bem te zivote a ima tri pecanja u zivotu ali kaze sve lijepo piše na forumu  :stripii: Ja sam nježan pecaroš pogotovo kad pecam na Dravi...tu sam s laganim priborom i laganim glavama...i neke nosivosti do 5-6-7 kg strune me zadovoljavaju...Ali predvez me zivciira...ne vidim...kidam često...jigam i tokom noci na kamenu ili u granju tako to vezanje kao opcija otpada ...Ali voljan sam probati s nekim novim strunama eto čisto radi reda.....Ako šajz naručuješ...slobodno možeš i meni...cisto ako ne valja da sam ne ispadnes glup  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Vidi, svakKo cu ispast glup :stripii:
Nije problem naruciti, mene muči odakle  naruciti a da znam da je 100% original, cist da nemam nedoumicu je ili nije.

Audentes fortuna iuvat

maverick

Greys neka ti pošalje link...ja častim s dostavom ... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ajd smislit ćemo nešto
Audentes fortuna iuvat

majstor

Koristim Berkley Whiplash 8 niti i prezadovoljan sam. Probajte. Za mene bez mana, jedino mi se čini da je deblja od deklariranog.

dxdandy

Citat: maverick  u Listopad 05, 2018, 14:22:19
A ova...uzeo da probam...hebem ga...moze ovo za vobler...bez predveza...jbg..ne vidim ja to vezati i moš ga hebat

Samo da se nadovezem na gore spomenutu j-braid. Imam dvije razlicite debljine. Jedna je 0,16mm i druga je 0,18mm. Uzeo od svake po kalem od 300m. Jednu u Kapitalcu i jednu u Maguro shopu. Odmah nekako kad se pojavila. Znaci cca prije 2,5god. S obje jos uvije spinam i nema problema niti pucanja. Recimo da sam sa ovom 0,16 imao i to gadnih problema da ju pokidam. Prebacio preko vode na drugu stranu obale cca jos onako u koso jedno 50m sa kasmasterom u neko hebeno granje. Ne da ju nisam mogao pokidati, nego si preko jakne skoro jos i ruku precviko. Jedva ju pokidao. Napominjem da su pecala 60% vremena na moru a 40% po dunavu. Dok sam na moru pecao, nisam ih prao nakon svakog pecanja nego na kraju boravka na moru. Ove godine bio na moru cca 70 dana i svaki dan spinao barem 7 sati. Prosle godine isto tako i godinu prije isto tako. Jos nisam ni premotavao. To cu nakon zavrstka ove ribicke sezone a idem i jos jednom na 7 dana morskog pecanja pa kad to sve zavrsi onda pranje i premotavanja.
Eto ja bas prezadovoljan sa j-braid. Samo da napomenem da koristim i kineze mega8 i moster w8 i j-braid je za barem 30-35% tanja u istoj librazi "kao" a isto nosi.

feco

Eto...o tome sam i ja govorio....
POLAKO I BEZ VEZE

SMT

Momci,

Treba da se zameni daiwa tournament struna, za bolju... U pitanju nije nikakvo soft pecanje, teren iskljucivo Gornje Podunavlje, pretežno predstojeći jesenje/zimski dzig. PP znam šta je, struna bi trebala da bude bolja od njega... Nikakvi predvezi ne dolaze u obzir... Radnja je pored mene i ne bih ništa sa neta da porucujem, ja bih to brzo da završim...

Pitanje je, ima li takve strune na slici? Baca li neko sa nekom od ponudjenih struna sezonu ili koji mesec?

Da ne čitam od početka...

Sg.Pepper

Onaj plavi avani 4nitni mi je bio dobar prije 2god, i sad na drugoj roli imam spiderwire 8nitni, jak je do bola!
dec d vej aj lajk it....

SMT

Taj plavi u poredjenju sa PP? Ne mislim na sastav, više praksa...

Sg.Pepper

Nisam koristio pp pa nebi volio trkeljati bez veze
dec d vej aj lajk it....

SMT

Jasno ortak, hvala. Jel još neko koristio nešto od spomenutih struna? PP i Varivas me zanima poredjenje, koliko su uporedivi...

feco

SMT.... jeli to Deon u Apatinu i reci mi molim te ako znaš, koliko košta taj Varivas ?  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

SMT

Nije Feco, Formax NS... A cene vidi molim te na sajtu njihovom, pa ja mogu pokupiti ako te šta zanima... Prve su mi komšije...

alex7777

varivas u formax-u 1990dinara  125 130kn 150 metara