Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

ossa

Barba mirno spavaj, strune su na sigurnom.
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

mossi

Tih svilenih struna imam .. ali pravu zamenu za PP30lb nemam..

Pa se tražim za sve novce..

ossa

Jeftinije da si naručio povverpro iz mg servisa.
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

tutnja

Citat: SMT  u Listopad 05, 2020, 14:29:25
To ime bi trebalo da garantuje kvalitet...

Nek je sa srećom
I Berkley je ime koje bi trebalo garantirati kvalitet.. Uzmem 9-nitnu, cijena skoro ko bolji japanac.. Veće skoro nisam vidio, pa to kk mega 8 jede za doručak po svim parametrima, u istoj debljini naravno, kk 9-nitni da ne pričam!
Nakon par pecanja nije više glatka, skine se taj premaz i gotovo.. Petlja se za medalju oko varalice, bez predveza ili sajle muka živa. Gdje dodirne udicu nabere se ko harmonika, nije dovoljno gusto pletena.
Dosta tiha kroz vodilice ali i pri manjem opterećenju škripi kao najlon. Jaka dosta, ali i debela, pa ipak zna ponekad neobjašnjivo pući i bez ikakvog vidljivog oštećenja, drugi put izravna udicu na istom tom zadjevu
Meni dosta, sutra naručujem novu, ova će u kantu ili poklanjam nekom kome će možda bolje poslužiti.
Možda i valja ali nije za moj stil pecanja

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

Fala :hi:

Ja nešto verujem Japancima kada je ribolov u pitanju, možda malo više nego drugima... Berkley sam prestao koristiti po pojavi PP a to je bilo davno...Sad više ni ne pratim šta oni rade... Nekad mi je Fire line bio br 1...

U svakom slučaju, “ pokrio” sam ledja Owneru sa nečim sto mi je poznato... uz još neki PP...

Taj kvalitet za te pare, ne znam... meni to više nego ok...

tutnja

Varivas je Varivas, nema tu priče
Još da isprobam najtanji Dragonov combat, pa dosta eksperimenata
Kastking svakako ide u štek, provjereno i sigurno (mega8 10lb), a u dvojbi sam još između Varivas max power i Ygk ultra jigman.. iako mi se čini da će ipak Varivas u narudžbu..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

Kod nas u Capriolu je ostao neki kontigent PP struna, čini mi da već dugo ne dobijaju nove količine... I nešto vrte glavom da ih neće ni biti, možda... Oni su se okrenuli Shimanu i Sunline, vidim da im je velika ponuda...Na odredjene debljine PP takodje ima popust... izbor je sada već onako tanak ali treba pogledati svakako...

Meni je tu ipak Formax i njihova ponuda ispred svih, dostupnost je dobra... Istu strunu možeš kupiti više puta kroz odredjeni vremenski interval( tipa godinu dana)... Da ih ne ureknem, taj Varivas je tu pa je tu... Nije samo jedan kontigent, pa kad prodje, nema više... Neki asortiman struna je ustaljen već odredjeno vreme...

No

g-soul super jigman x8

Kupio jednom i nije mi se svidjelo   :no:

SMT

Ja imam YGK g-soul 4x u dve debljine, nemam zamerku... S početka je žicasta kao PP ali nakon par pecanja omekani do odredjenog procenta i tu stane, taman i ok... Ipak biram Varivas pre nje...

To sve nema veze sa ribolovom ali ta boja ( šarena) mi toliko smeta, da ni sam ne verujem u to... Bode mi oči... Danas sam samo trazio razlog da je ne kupim iako je cena super a kvalitet dobar...

P.S... mada i Varivas ima rozi, kažem trgovcu: jbt neko će me ubiti na Dunavu ako to kupim, nije za dečake... :stripii:

No

YGK g-soul 4x  ne znam, ali ova g-soul super jigman x8   :no:

Daiva tournament je skupa ali je i princeza među strunama   :ok:

Nekad pomislim da je možda idiotski dati 60-65 eura za 300 m strune, ali ipak dajem   :uf:

SMT

Ona je meksa, finija, prijatnija  dosta od G-soul 4x...

No

:stripii: :stripii:

To ti je kao i sa ženama
Našminkana, ugodna, sic mic a kad dođe prvi problem pa-pa   :no:

mossi

No, šta je konkretno problem sa X8?
Osetljiva na abraziju? Nosivost?