Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ma kad izgubim ssr 8 u S dekoru...hebo bi kevu prvom koji naiđe  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Koji je to S dekor te rapale? Prirodni?

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Dobra vam je ta "Kapitalac" radnja...ima svih Rapala kojih ovde nema...

:clap2:

pajdo77

To te ja pitam,ta će mi trebat za ove pješčane sprudove kad voda malo dođe i zahladi

Kugla

Zna li netko ima li još negdje za kupiti one strune Galant mislim da se zvala, žute boje? To mi bila odlična struna.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Ja ocito ne pratim trendove i ne idem cesto u radnju...pa leb te..ova struna kosta kao sv. Petra kajgana...ako ne bude valjala vraticu im skupa s rolom  :uf:

pajdo77

Još koju kunu i kupim štap

Gremlin

57 Europskih za strunu...

:crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

tutnja

PE1.5 ne može nikako biti 0.16 mm, to je otprilike 0.21 po ozbiljnijim japancima, a i po nosivosti je tu negdje

Cijena je ok za 300m, ima i skupljih po 150-200m..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

Citat: maverick  u Rujan 22, 2021, 16:42:37
Ja ocito ne pratim trendove i ne idem cesto u radnju...pa leb te..ova struna kosta kao sv. Petra kajgana...ako ne bude valjala vraticu im skupa s rolom  :uf:

Probaj sad to… Fino je pecati sa tim kanapom… Ja sam prilicno zadovoljan sa tom strunom iako mi je poslednja sto je sada imam na masinici pukla u karikama, imam za jos jedan kvalitetan zabac :hi:… Dobra je to struna… Generalno Daiwa kad na nesto stavi natpis Tournament, to je dobra roba… Naravno i skupa… Ali imaju oni i skuplje strune, nisu normalni…

Probaj posle nje nesto od osmonitnog Varivasa… Najbolje onaj max power sto je Tutnja okacio… Pa ces podeliti utiske…

Meni se Varivas vise dopada…

P.S… Sve to na kraju ipak zavrsi Orka, Rapala i PP :hi:

maverick

Ma opisao si me u tri rijeci...orka ...rapala i power pro, ali mrzim kopije mrzim svu fake robu opcenito...i cim me nesto ovako izbaci iz takta i nisam ni sanjao da ce jedna trgovina u centru grada prodavati takvu robu...ali ok..to smo rijesili. Meni je ovo puno novaca za strunu...ali puno mi je i da dva dana gubim ribu...na Dravi nema sto udaraca dnevno...ono sto dobijes moras iskoristiti s velikom ucinkovitoscu....Sad ne znam koliko je to realna nosivost...djeluje tanko kao pp15 lb i to mi je prihvatljivo...Nisam strucnjak kao tutnja oko toga niti se bavim tim prevodjenjima i do prije par dana rekao bih...valjda ovi u trgovini bolje znaju...sad se vise ne bih kladio u njih vec u tutnju  :stripii:

Gremlin

Evo gledam ovo...imam solidna iskustva sa ovim strunama...normalan odnos cena-kvalitet.

https://www.formaxstore.com/upredene-strune/27746-whiplash-8-150m-0-18mm-green-1446653

Mišljenja ?

:occasion14:

maverick

Gledao danas...jbg nisu imali nesto tanko a u vecoj duzini...ovo sto su imali djeluje bas debelo pa nisam kupio