Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

umpahpah

ja namoto (novi galant)15lb i malo malo pukne pa sad stavio 20lb i sve 5!!!! uglavnom pp 15 lb koji sam do sada koristio puno jaci od  galanta iste debljine!!!

Darko

a tu su ti i po debljini , galant 20lb ti je ko pp 15lb  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

vedro

Citat: umpahpah  u Prosinac 23, 2014, 19:10:56
ja namoto (novi galant)15lb i malo malo pukne pa sad stavio 20lb i sve 5!!!! uglavnom pp 15 lb koji sam do sada koristio puno jaci od  galanta iste debljine!!!
Sjecas se da sam ti pricao kako mi je na prvom pecanju galant puknuo prilikom udaranja kontre i da sam ostao bez voblera :takoje: takoder 15lb

maverick

Nikako da nadjem kabel da prebacim slike...meni sad trenutno 10 lb ne puca...imam i 15 i 20 ...ali vidim da neki drugi imaju dosta problema...inace kad testiras na vagu....pp je jači od galanata u kojoj hoces librazi i to za jedno 15 posto minimalno....ovaj galant koji ja koristim je postojaniji od pp taman toliko....tako da su to po meni dvije strune tu negdje...kako s cijenom...tako i kvalitetom  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

vjerojatno ste naletili na kopije fireline-a, jer se meni nikada ništa nije desilo nenormalno sa njim, koristim većinom kopče, a ponekad i direktno vežem glave, ali kad zapnem, uvjek puca na čvoru, čvor ostane na kraju špage svaki put kad puca, dugotrajan je, nema po meni nijedne mane :ok:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

vedro

ja sam kupio u Kapitalcu e sad jel kopija ili nije jebajga :stripii:

umpahpah

ja sam saa pp presao na galant jer navodno manje pije vodu sad vidjet cu kako se pokaze ako je ispod ocekivanog ide taj dolje sa mojih špula!!!  :bye:

maverick

A gle...kum ti je negdje napisao svaka struna ili vecina je odlicna dok je nova...kasnije ces vidjeti ako ima nekih razlika
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

sve 5!!! ali ovaj galant kupljen u kapitalcu 15lb mi je pucao!!!! to sam ti rekao i na vodi!!! sad imam iz siska,Dejanov, 20lb i taj mi je ok!!!!

maverick

Sportski ribolov je uvoznik, i mislim da priznaju garnaciju...spakuj i posalji im nazad ma gdje ste ga kupili...

Batica

Zeleni Galant je bruka jak. Bar za 20-30% jaci od PP. Skoro nabavili neke kolicine ali 10lb. Jeste deblji od zutog ali mnogo jaci. Za pecanje po krsevitom terenu mnogo bolja solucija od zutog.

rj

posle par izlazaka sa now zelenim gallantom sam prezadovoljan ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Lomnica_city

Citat: mossi  u Prosinac 23, 2014, 17:38:55
Pa ne ljutim se nego ne vidim smisao da se ja spominjem u temi koja ima veze sa strunama.
Ja ih niti proizvodim niti prodajem. Niti išta muvam sa njima.
Svremena na vreme izigravam posrednika, a i to ću sve manje ..  :hi:
Rekoh ti, u znak zahvalnosti sto si izigravao posrednika! Aj pobrisacu da ti ne smeta, a ti pobrisi ono sto si me posle citirao...

Mariorhr

Također koristim zeleni Surecatch Gallant Xtreme 15lb evo već 2 mjeseca i prezadovoljan sam s njime  :thumbsup:

maverick

Ne znam koliko se vide te kvržice na galantu, slikao sam mobitelom i kod kolege ih ima bas dosta i bas tu i puca