Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Svi koji vole F1 počinje sezona 2013. i vjerujem da će biti još zanimljivija od prošle. Na ova dva linka možete pratiti sve aktualno.
http://www.formula1.com/
http://www.gp1.hr/
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

prespavah kvalifikacije...jbg....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TOMO

Kugla

Susjed ne brini padala kiša i odgodili 2. i 3. rundu kvalifikacija po našem vremenu u 1 ujutro a utrka u 7 opet neću spavati  :hello2:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Vidio...bice insomnija opet  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nodi

Da li se negdje može pogledati snimka utrke?

maverick

13 sati mislim da ima repriza na sportskoj tv

nodi

Kugla

Kako se Kimi veselio danas nevjerojatno za njega, baš se vidjelo da je presretan. Žao mi malo Mase ali tek je počelo pa će mo vidjeti što nam donosi duga sezona.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

ezio

Ma kimi je kralj ja ga obozavam nije ustogljen ko svi drugi i ne boji se reci kome sta ide.poslije neprezaljenog senne najjaci lik u F1

Kugla

Da čujemo još 15 min do početka velike nagrade Malezije, kakve su prognoze, ja se nadam uspjehu Feraria i Lotusa, naravno ni Mercedes ne bi trebao biti loš.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

A ne znam, mislim da jos nisu ni pokazani svi aduti

Kugla

Nisu u pravu si, sezona je duga pa će mo vidjeti, osobno Ferari i Mercedes mi najdraži, a lotusa dugo nije bilo pa mi i zbog njih drago.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Meni je ferari...ljubav iz djetinjstva...ako vidis od prije po forumima, slike smudjeva su isle obvezno uz ferarijevu kapu i donji dio crvene trenerke .... :toothy12:

Kugla

Je i ja i napisao Ferari na prvom mjestu, pogotovo navijam za Masu. Jadan kako je ostao bez naslova prvaka ono prije par sezona, a pokazuje da je odličan ali ipak mislim da iz boksa određuju sve tako da Alonso bude ispred njega, što mi jako žao, evo sad će start
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti