pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Antal

Samo neznam kako bi se ponašao da mi se objesi slinavac

durmy

Citat: Antal  u Srpanj 03, 2015, 19:00:50
Štap:
Hearty Rise Predator PR-732 M

Mašinica:
Spro Red Arc 10300
Pozdrav kolega gdje si kupovao stap koliko novaca ako nije tajna

Antal

Pozdrav i tebi nabavio ga preko jednog lege iz austrije. Štap košta oko 300 eura

DOK

Kolega Antal, uzeo si vrhunski štap za lov iz čamca, obzirom da ne koristiš glave teže od 40 g, to je optimalno za tvoje potrebe.
Što se slinavca tiče, ništa ne brini, na isti štap sam digao dosta somova, bez imalo problema ali i razne morske zvjerkice poput luceva od 12-14 kg, zubaca od 9 kg i nije pokazao niti jednu manu ! Bistro ti bilo s njim !

Antal

Danas ću kolega Dok onu tvoju glavinjaru isprobavati na sinoćnim pozicijama. Nadam se dobrom ulovu. Hvala na sugestijama.

miha

možda da je promjenit rolu ....

Antal

miha

glavinjara će ti razvaliti rolu...

Antal

A nemam jaču, a i glavinjara je 20 grama novost iz Dokove kuhinje

miha

ako je krupna vibra ispada štap iz ruke...

tambura.sk

Evo da se i ja pohvalim sa svojom sirotinjom Xzoga yap do 60 g shimano technium 14-40  2,40 neki spro 40-80 uboga za sicu za sad kupi prasinu i od neki dan Lemax black rose 10-40.  2.40 jos nije bio na vodi al bude uskoro :) tako da ce shimano oc pa-pa jos se nadam u skorije vrijeme ubost nekakav jerk komplet i ja miran :headbang:

ibanez

Mnogo ste jaki! :notworthy
Smuđ:
Savagear xlnt drop-shot 2,74 7-25 + Abu Orra SX 30.
Abu Suveran 3m 15-40 + Spro blue arc 9400
CD Extrasense nano 2,60 10-40 Za sada sa istim Arkom, a valjda će pasti neki od "Hagana" sa novogodišnjih akcijica.
Štuka:
Nju pecam isključivo džerkovima i površincima, uglavnom u aprilu kada je smuđ u lovostaju i zato samo Pacific bay 6' casting cranckbait + Shimano Citica- low profile multić.

DGO1980

Trenutno stanje :

Xzoga jap  60 gr
PB RF 2 1-4 oz

Rola i dalje samo Daiwa tierra 3500

Dogodine ili Pb 3/4 - 3 oz  ili opet HR Predator  :violent1:

željkož

Ja koristim

Cd Blue rapid, 2.75m 10-35g vodilice 9+1
CMW Spin System 2, 2.70m 15-85g vodilice 8+1
Shimano Lesath GT 2,55 40-120g
Shimano Stella FI 3000 HG
Shimano Stella SW-B 5000 PG

Štapovi su mojih ruku djelo

Živili

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"