pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hunter

sakura shukan 230 45 gr
sakura shukan 230 90 gr
sakura tsubaki 2-7 gr
sakura iconic 210 15 gr
h.rise night atack
h.rise dike special
alps toray 210 60 gr
fenwick hmg 210 35 gr
lamiglass 270 25 gr
crony aggres 0-5 gr
megabass hachet 12 gr
p.bay mag bass 21 gr
st.croix mojo bass casting
g loomis gl2 casting
millo demon 270 100 gr casting
alps fly #6
sharpes of aberdeen gordon 2 #4

3 čamca i nažalost ništa vremena za pecanje , majku mu !  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

SMT

Trebaš platiti dodatni porez na imovinu!  :stripii: :stripii: :stripii:

Svaka čast :hi:

baka

h.rise dike special

Od svega ovoga navedenog ovaj štap mi je ludilo koliko je dobar. Jedino bi zabranio da se na takve štapove stavlja bilo što osim pluta i to najboljeg.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

:eek:  Evo svečano obećavam da je gotovo sa rogovima na štapovima  :uf:  znači od sad brusim samo pluto  :stripii: :stripii: 

Hunter

Citat: baka  u Travanj 17, 2019, 12:41:25
h.rise dike special

Od svega ovoga navedenog ovaj štap mi je ludilo koliko je dobar. Jedino bi zabranio da se na takve štapove stavlja bilo što osim pluta i to najboljeg.

je ! na prvi dojam čudan , pod ribom čudo !

majstor

Ne usuđujem se napraviti popis pribora i opreme za ribolov. Uz kuću u Križnici, ribnjake u Bilogori, bajta na otoku, desetak plovila i motora, šuma štapova sa rolama, plus ono što znam i neznam da imam. Naslov je pribor koji koristimo - vrlo malo od svega.  :laughing7:
Vrlo brzo slijedi čišćenje podruma.  :occasion14:

baka

Citat: No  u Travanj 17, 2019, 12:54:46
  :eek:  Evo svečano obećavam da je gotovo sa rogovima na štapovima  :uf:  znači od sad brusim samo pluto  :stripii: :stripii:

Ma to sam ti već rekao, ako već kemijaš kemijaj s plutom, iako ti je ono tvoje čudo jako dobro ispalo. Ma šta dobro, ostao sam šokiran koliko je dobro, u pozitivnom smislu :hi: :icon_thumright:. Samo brate nemoj više :bye:.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

Ma znaš da ja to ne radim za tržište, nego onako za svoju dušu. Složim pokoji za sebe i eventualno pokojeg prijatelja.
Baš sad evo na pecalu vrtim još jednog Predatora, al sa plutom kao oblogom.  :ok:
Dosta mi za ovu godinu  :stripii:

:occasion14:   :bye:

SMT

Skinuo bar 4 prsta prašine danas...

Spro Team feeder-  figter boat 3m 50-180g Dome Gabor, mašine Spro team feeder 5500 Dome Gabor...

Isti naziv-model( nisu moji) u varijanti 270cm 40-150g, dosta mekši, problem sa jačim tokom... Ostalo, sve 5...

Darko

Kad si to kupio, bio je mislim takav oglas na njuškalu
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

No

Citat: SMT  u Travanj 20, 2019, 10:53:07

Spro Team feeder-  figter boat 3m 50-180g Dome Gabor, mašine Spro team feeder 5500 Dome Gabor...

To bi trebalo biti dobro za šarana, iz čamca, a čini da si to bio namjenio za smuđa iz čamca

DIDAPATAK

...a obećao sam  :uf: ..i sebi i drugima  :takoje: da neću više( i nisam godinama)..pa kontam  :dontknow:  ..Uskrs je.. :notworthy: :hi:

..koliko bi koštalo da jedan primjerak izgubiš/dostaviš do Osijeka  :dontknow: 
.. :baba:

Stepa

Pratim Vas i samo  :crybaby2: :crybaby2:
Vjerovatno sam najveći drljopan po pitanju pribora,imam čudan stil pecanja šarana tako da mi najmanje štete imaju jeftini štapovi,koje već koristim 15 god i rade svoj posao  :hello2: :hello2:
Probao sam sa različitim spinerskim štapovima,skupljim(nestašni smo na vodi više štete napravim nego dobra)odustao od te igre sad koristim savage gear saltića i to je to.
Shvatio sam da mi je najveći gušt sam odlazak,baravak na vodi,čin plovidbe mi je nešto ne opisivo.
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

SMT

Citat: DIDAPATAK  u Travanj 20, 2019, 11:34:34
...a obećao sam  :uf: ..i sebi i drugima  :takoje: da neću više( i nisam godinama)..pa kontam  :dontknow:  ..Uskrs je.. :notworthy: :hi:

..koliko bi koštalo da jedan primjerak izgubiš/dostaviš do Osijeka  :dontknow: 
.. :baba:

Meni kupe prasinu :stripii:

SMT

Citat: No  u Travanj 20, 2019, 11:23:53
Citat: SMT  u Travanj 20, 2019, 10:53:07

To bi trebalo biti dobro za šarana, iz čamca, a čini da si to bio namjenio za smuđa iz čamca

Za šarana ne znam... Pretproslu godinu ili onu tamo me zet nagovorio da kupim... Tu godinu smo smudja bas dobro lovili na njih, ali bas dobro i po dvocifren broj komada, parče iskljucivo i zeleni vrh... Bilo i jedno somče 12 kg... Mene to pecanje “ ne radi” nešto ali se naspavam, na odmaram i još upecam... S tim da računaj da ja ne odlazem kontre bas jer mi radi refleks pa dosta promasujem... Krupnog bucova je bilo dosta, lom prave na feedere...