pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Sa presecanjem sigurno dobija “slabu tačku”... Za transport je problem... Ja imam kabinu u marini, 200 m od čamca, pa mi tamo stoji... Da nema HCa na njemu, ostavljao bi ga u čamcu... Tamo to niko ne dira...

No

Pepeljuga je žena koja je sretna s jednim cipelama, zato je to bajka.

Postoje ljudi koji imaju jedan štap i rolu na njemu, ali to ne znači da su dio bajke i da su pecaroši, nego su eto samo ljudi koji to imaju.

Pecaroši žive u čaroliji, priči, kojoj se teško netko može sjetiti samog početka a još teže joj može predvidjeti kraj.
Sredina je najzanimljivija sa hrpom rola, štapova i sto drugih čuda

Eto ni bajke više nisu kao što su bile  :toothy9:

Harley

Living your dreams, do not dream the life

alex7777

HM  :icon_scratch: Koristio sam dugo vremena Shimano Catanu 270 20 50 i Red Arc-icu 10400 poprilican niz godina ajmo rec od 2005 do prije 2 gdine e onda sam se ponovio sa staom Shimano Diaflas 270 20 50 pa onda nezadugo uzeo Daiwu BG 3000 koja me izdala  :uf: i sad sam se ponovio sa Twin Power 4000PG  na tom istom diaflas-u jos nisam isprobao al u sustini to je to  :hi:

pajdo77

Ajd za štapove bi možda i pogodio koji su ali za rolne ma nema šanse. Znam da su većinom daive a one brojke i slova na njima pojma nemam nit me zanima. Dok se to vrti šta me briga šta piše na njoj i ko ju pravi. Nit sam neki znalac da osjetim razliku između šimana,daive,zaubera ili nečeg petog nit me to nešt hebe u životu. Bitno da sam ja zabacio a na koji pribor mi je totalno nebitno.

tutnja

Kladim se da sam jedini ovdje (a i šire) koji NEMA štap uopće

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

majstor

Što manje štapova, to manje briga.  :stripii: :stripii: :stripii:
Prodao sam pola pribora i još imam previše. :takoje:

tutnja

Nemam ni brige, ni pameti
Prije neke 2 god. sam "riješio" sve komplet i "odustao" od daljnjeg ribolova. Vukao sa sobom hrpu toga, koristio najčešće samo jedan, eventualno dva..

Sad me opet puklo ali sam dao sebi dosta vremena prije narudžbe. Povuci-potegni, odvagni, prespavaj.. Odluka je da zasad idem samo na jedan komplet koji će mi pokriti što više situacija.
Univerzalac ne postoji, ali mislim da sam našao neki kompromis kompromisa što se tiče dužine, t.b., akcije, cijene, dizajna i blabla, a tiče se mog stila ribolova.
Naravno, daleko je to od top ponude, ali ako ne prođe test i ne ispuni očekivanja, nikakva šteta, košta pristojno malo

Već se gleda i koješta drugo da popuni paletu, ali potrudiću se ovaj put maksimalno da ostanem samo na jednom, eventualno dva, tri..

maverick

Brzo ces ti na pravi put skuplajaca kao i vecina  :uf: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Ne bi m bilo prvi put
Stvarno ću si dati truda da ostanem na jednom..
Varke me više muče, danas opet složim hrpu voblera, odem na checkout i pitam sam sebe treba li mi to uopće.. Naravno da ne, nisu još ni oni s alija stigli, a kamo li isprobani. Uspio sam se nagovoriti da ipak ne stisnem pay nego cancel

SMT

Malo pretres...Nikad na manje nisam bio... :hi:

Spao sam možda na 10 kg silikona, toliko glava, 50-tak voblera, nešto glavinjara...

Tri drljke su u čamcu...

Valjda ću izgurati sezonu... :stripii:

majstor

Svi silikoni preselili u Zadrugu, Parove i ostalo.  :stripii: :stripii:

SMT

Pratiš, a!? Zato te nema na forumu...  :stripii: :stripii: :stripii:

tutnja

Dobri ste
Meni silikon i glave maltene stanu u malo veći džep.. a jesam ribolovac

maverick

Jednom smo ja i Tunjo isli na Vransko na pecanje...i ja nosio 13 kg silikonaca i kad sam to pokazao nekom Rumunu...kaze lik da toliko nema u njihovim trgovinama  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"