pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mario123

Meni netreba ja imam samo jedan štap  :headbang: i rolu od 100e, rapalu sling bag punu varalica cca 2500kn u njoj sta je to nista oko 4000 sve skupa..U 3g varalicarenja to se skupilo.
Al kako je krenilo trebat ce mi psihijatar..Kad sam kupio prvi stap i rolu sve skupa za 300kn rekao sam ovo mi dosta za bassa, nagodinu to prodao i uzeo okumu lure maniu i red arca...Kupovao polovne rapale i domace voblere.
Ove godine prodao lure maniu i kupio bushvackera i prodao sve rapale i domace i kupio za milju kuna japanaca polovnih jedno 15-ak komada za 25 prodanih ..I gume za 500kn.
Sad nema vise prodavanja to je to sto se tice bassa sad se skuplja za dozvolu to ce bit to 6mjeseca..Onda stap i rola za stuku i smuđa do božića. A onda vobleri i gume za štuku i smuđa..I onda ko zna sta ce bit volio bi kad bi to bilo to, ali sve me strah da poslje faksa pocmem radit, pa makar i ono stažiranje, bojim se da cu bit izgubljen slucaj ko pola vamo vas na forumu  :toothy12: nece vise bit spro nego daiwa itd. itd...

dravski pecaros

savagear titanium spin 15-50 2.60 i rola okuma rtx 40
okuma octana 10-40 2.55 i penn spinfisher 3500
3x interland 3.90 3 lb role 3x penn slamer 460
2x k-karp 3.90 3 lb role 2x penn slamer 560
3x balzer diablo teleskopi 40-100 3.60  i role 3x penn sargus 4000
3x kanger 10-60 3.60 i 3x Balzer Blueberry 3500BR
plus ženina
Balzer Magna Top Spin 50 2.10 i rola spro gold arc

rj

CD BR 275cm 50 gr
PB 8,6 - 3oz
xzoga mastery 300cm 150 gr
Talon 300cm 80gr
now certate 3000
HC 4000
van staal 150
tica taurus 4000
tica taurus 3000
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

rj

njega zaboravio  :uf:
CD BR 252cm 32 gr
zaboravio i LIVE LEGEND  :headbang:
CORMORAN  CM 270 cm 80 gr eeeeee što se taj smuđeva nafato  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Tri bambusa 3.30
Tri čegrtuše made in deda Kovač :hi:

miha

ja imam bambuse iz prošlog stolječa...kupljene kod pokojnog Ðusike :ok: i ljesku isto...i imam staru dam kvik 220 odlična .... :ok:

bb

Quantum energy vobler 2,85 80 gr rola shimano 4000(neznam koji model) spin
Ron thompson 9" #4/5,čekrk greys # 6 mušičar
D.A.M. Hipron 100 g shimano gtm 5000 za pecanje
I sad još kamara štapova rola bambusa direktaša... Koje opće ne koristim

No

3 x awashima monster quest 300-3 x penn slamer 560,  feeder aliance kompresa xheavy-dam quick space 930,  xzoga yap 60 gr-penn slamer 360,  xzoga yap 100 gr penn slamer 360, awashima beast shidai 240 cm 40 gr-balzer metalica 722, + par bambusa + dva od fiberglasa (prepravljena germina na 210 cm i jedan bez imena 125 cm) koje koristim za bućku -oni čekaju slamere.

TopMix

Bilo bi dobro da se svremena na vreme ponovo zapljunemo ovde, da vidimo šta je ko od pribora otpisao, a šta novo kupio, pa da se vidi koliko je ko napredovao   :stripii:
Eto kako sam ja napr. napredovao ( :stripii:): od onih šest štapova koje sam ovde pobrojao pre par godina, ostao je samo jedan u soški....

bb

Citat: TopMix  u Ožujak 27, 2015, 09:13:35
Bilo bi dobro da se svremena na vreme ponovo zapljunemo ovde, da vidimo šta je ko od pribora otpisao, a šta novo kupio, pa da se vidi koliko je ko napredovao   :stripii:
Eto kako sam ja napr. napredovao ( :stripii:): od onih šest štapova koje sam ovde pobrojao pre par godina, ostao je samo jedan u soški....
ko zna pecat njemu je i jedan previše

No

:uf:  jel dosta il baš jedan pa previše

bb

Šta će mu više kad zna,nisam ja taj,ali bi volio bit

TopMix

Citat: TopMix  u Ožujak 27, 2015, 09:13:35
....što ne znači da nisam popunio neka upražnjena mesta sa nekim drugim  :ok:  štapovima

bb

Pa gledaj svi vole imat pribor,i ja,pa malo počistit pregledat ...uglavnom uživam u tome i ribolovu al koliko god štapova imao uvjek koristim jedan,pa šta će mi onda ono sve ostalo