pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

^^

Ma to je za mene već "fizikalija", al' ok, pješak sam. I dok sam teglio gumenjak po nigdjezemskoj, često nisam nosio puno. Par štapova i kutiju-dvije varki.
Sad mi nekako gušt sjesti na bic i obići teren, pa gdje "zapnem". Za to će mi biti dosta štapić, ranac s nešto varki, termosicom kave i nečim za prigristi. Gledam sve pojednostaviti do maksimuma i uživati na vodi koliko mogu..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

Mljeveni

Napokon skompletirao po zelji......

Shimano speedmaster DX 2.7 21-56, rola shimano twinpower 4000 HG

Hearty rise predator III 2.66 20-70, rola shimano stella SW-C 4000 HG

Cormoran bullfighter pilk 2.7 60-200, rola penn spinfisher VI 4500

SMT

Pored  slikanja za forum, duvanja na istome , pecanja u sobi,  i svakodnevnog briskanja krpicom i onoga “imao sam” da mogu uci u raspravu… Valjda nisam nesto zaboravio…

Da… ponekad ovo sve i iznesem na vodu… Redje upecam ali dobro, bice…  Trazim im mane, uporan sam u tome… Moram priznati da ih imaju ali slabo…

Mozda se ova postava i ustali… Pokazali su se, 3 kompleta sigurno i 4 na tom putu…Vidi se po evi koji je najnoviji…umoran sam od potrage… ali to ja tako samo kazem…

Dakle…

Lesath CX 45-135 i stella SW 6000 PG
Morethan branzino AGS comander II i exist morethan hc 2500r
Graphiteleader Vivo Nvovo Prototype 772 MH i twin power 4000 pg
Graphiteleader Super Vivo 842 HH i stella 4000 FJ - “ajme meni stapa”

Ima jos nesto sto nije iz ove klase, to mi je u Outletu :stripii: :hi:

Jel mi treba jos nesto? Treba, kako ne… Za sta? E to ne znam… Ova pluta mi sad dodje bzv, jbt al sam se promenio…

Pristojne motke…

šajzika

Faliti ti jedan zetrix i smoke pa da nam recenziraš onako kako ti znaš
Audentes fortuna iuvat

SMT

Bice Visage( jel se tako zove?)… Nemam zetona za zetrix i smoke

kolence

Evo par komada od mene da krenem od HHX pa na H

Abu garcia Villan 2.4m 1 piece 140gr i okuma komodo 364lx

GLoomis 210cm 170gr 1piece i okuma komodo 364lx

Sg4 2m 100gr i revo sx

Akilas 2.4m 15-60 i ultegra trojka

I skoro uzeo Favorit-a creed 762exh u planu takodje ultegra

Sent from my iPhone using Tapatalk

Harley

Samo me navlacis na trosak, ali ne dam se! Nije da ne mogu, nego mi je dosta kupovanja i za godinu dana prodavanja u pola cijene.
Ali kada vidim da netko da za iPhone 12000kn i za za dvije godine ne vrijedi ni 2000kn onda bas i nisam u nedoumici :tongue1:
Living your dreams, do not dream the life

tutnja

GL Aspro 782ML 3-16g
Daiwa Ballistic EX 3000 D-CXH

Graphiteleader Aspro 792H 2,37m, 15-50 g
Daiwa Certate 4000CXH

Ostala Lexa 5000 bez štapa, možda uzmem neki jeftini za lagani somolov par puta godišnje i to ako.. Par modela je u razmatranju, zasad najbliži jedan iz "konkurentske kuće"

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

majstor

Skupi štap i rolu nisam izvadio iz futrole dvije godine.
Znam da je Abu, lovim rijetko nekakvim Daiwa štapom od 50 aEura.
Nije to moj dio godine. Čekam proljeće.

Isa

Poslednje 2-3 godine se i kod mene navuklo pribora. Kupovalo se, a nije prodavalo, valja nečim kompenzovati neizlaženje na vodu. Valjda je to jedno sa drugim obrnuto proporcionačno.
Nema tu sad glavnog, omiljenog kompleta, kako uslovi zahtevaju tako i nosim.
Armalite 45g i HC 3012H - dve špulne jedna sa pp15lb kad pecam štuku po kanalima i druga varivas pe 0.8 za bucka...
Cts elite SD 8ft 40g i certate LT 4000, strašan komplet, velik raspon otežanja, savršena detekcija, a može i za vobler da posluži.
Cts flick bait 8,3"ft 15-35g i certate 2500R custom- batina za iz čamca, kad treba poteći glavu i preko 40g.
CTS Revo 8ft #16 i vanquish c3000- višak koji se prodaje.
Formax visage elite bolo 5m i lexa '19 2500, za ubijanje vremena preko leta, kad se sa Save grabljivica iseli.
U planu je kad prodam Reva da kupim neki somovski komplet za dubinku i dva jeftina štapića za bassa, uz mašine.
To je to što se mene tiče za neki duži vremenski period, kad nađem nešto što mi paše ne razgledam drugi pribor...

SMT

Citat: Harley  u Siječanj 23, 2022, 10:18:30
Samo me navlacis na trosak, ali ne dam se! Nije da ne mogu, nego mi je dosta kupovanja i za godinu dana prodavanja u pola cijene.
Ali kada vidim da netko da za iPhone 12000kn i za za dvije godine ne vrijedi ni 2000kn onda bas i nisam u nedoumici :tongue1:

Pa ti i Mister No jos ne znate da je neki iz Vivo serije vas sledeci stap :stripii:… Ali saznacete :hi:..
Sad ste puno zauzeti pa ne mislite o tome…

No

Kako ne mislimo?
Zauzeti jesmo s maltretiranjem Aspra, ali s drugim okom gledamo tržište. Više je tu problem dostupnosti štapova nego kapitulacija pred željama.
Neka nas pa će biti i načina da dođemo do novih modela.

im84

CD Blue Rapid, 252cm, 10-35g fabrički + Daiwa Exist LT 4000DC
Sportex Absolut 270cm, 30-50g + Daiwa Exist LT 4000DC
#foxrage
#fox_rage_fishing

Thechoki

Godinama menjano ,prodavano ,dokupljivano i tako do sada jednog dužeg mirovanja.
1.Vobler  kombinacija: Lesath DX 2,4 14-42g + Stella 3000c
2.Džig i teži vobleri CTS Revo 8ft 16# + Daiwa Luvias Lt 4000d
3.Teže varaličarenje CTS Revo 8ft 18# + TwinPower 4000pg

Što se mene tiče to je to :headbang: :headbang:

Hvala na sugestiji!
Izmenjeno.

SMT

Lepe spravice :clap2:

Ovaj zadnji, pretpostavljam Revo 18#, 8ft!?