Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Kugla svaka ti čast za trud !
Treba imat živaca za ovo - rjetki su izdržali  :icon_biggrin: 

Mala zamolba s moje strane ako se bude moglo birati boje ( zelena / crna )  ja po jednu crnu i jednu zelenu ! ! ! ! !    Slika smuđ !

Hvala !

M veličina kako sam se i prijavio 

maverick

nema sta izdrzati..ovo piskaranje ionako nema smisla, svatko tko pošalje lovu tek onda obavlja narudjbu...zanima me jeli jos uopce stigla kakva lova do kugle  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nešto će mo pokušati riješiti zelene zagarantirane. A uhvatio se ovoga vidim niko neće, dobro kažeš valja ovo izdržati.
Pozdrav, moram gibati do grada!
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Kugla

Hehehe susjed samo oni sa kavice iz Pinokia platili, al do 3.4. je još par dana pa biće sve ok.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Greys

Kugla, za mene veličina M, a za Mihu veličina XXXL  :icon_thumright:

Kugla

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Citat: maverick  u Ožujak 27, 2013, 08:30:38
nema sta izdrzati..ovo piskaranje ionako nema smisla, svatko tko pošalje lovu tek onda obavlja narudjbu...zanima me jeli jos uopce stigla kakva lova do kugle  :icon_biggrin:
Poglavica se mora informirati, za sada susjed od 43 člana koji su se prijavili za majice a neki i za kape, 19 članova je uplatilo novac. Samo sa  nekoliko članova iz opravdanih razloga  je dogovoreno da če to napraviti naknadno i da će onda preuzeti robu, za njih ču ja uplatiti. Svi ostali imaju vremena do 3.4. kako smo se i dogovorili, kako bi odmah poslije toga išli u realizaciju i da do sajma imamo svi sve.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Greys

Kugla, isprika ako sam predvidio, ali jesi dobio kapu za sa uzorkom?

Darko

kugla , daću lovu Tony-ju da ti preda :icon_salut:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

a kad ču ja doći na red da kupim pare ?  :angel4:

dravski pecaros

ja danas dao kugli za za 4 majce... :toothy10:

Kugla

Greys nisi previdio, al frajer nije stigao sad za uskrs rade kao na traci neke druge stvari ispričao se a ja se ispričavam tebi što nisam javio, kape sam stavio slike ali bez tog veza, ali obečao je d aće poslije uskrsa biti gotove pa njih možemo i koji dan kasnije naručiti.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Rajo sljedeće što budemo radili prepuštam ti zgrtanje love hehehheeh. :occasion14:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Dragi pecaroši!
Imam dvije uplate na račun ali niste naveli nadimke sa foruma u opisu plačanja pa po punom imenu i prezimenu neznak od koga su.
1. Dario Kedmenec
2. Jošović Boris
Samo mi javite vaše nadimke kako bi sve bilo pravilno zapisano i kako ne bi došlo do nekih zabuna.
Hvala!
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Jožef1

kugla, sorry što te opet gnjavim, kada budeš išao po majice i kape, dali bi upitao koliko bi koštali prišivaći?? :notworthy: Ono, imamo dosta kapa, prsluka......
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....