Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Ako budu kvalitete ovih zadnjih majica  :icon_thumleft: jel to za duge rukave?
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

mlb

Ne , to je za kratki rukav jer nas je dosta bez majica !!

Jožef1

Citat: mlb  u Kolovoz 11, 2013, 16:08:57
Ne , to je za kratki rukav jer nas je dosta bez majica !!

OK  :thumbsup:
Dali tvoj prijatelj radi i kvalitetne prišivaće, veće, manje... Jer ako ne, ja ću si nabaviti ručno izvezan prišivac- logo foruma  :thumbsup:

mlb

Greys

Duksa po zadnjoj racunici i to kvalitetnija je bila 135kn, ali pod uvjetom da nas se skupi 30... E sad, mozemo nekakvu listu zapocet, pa da vidimo:

DUKSA:

1. Greys - 1kom, veličina M

Kugla

Dečki nije problem nači ču ja vremena ako treba i ima zainteresiranih, i negdje sam i napisao da krajem 8 mj kada prođu godišnji odomori bi išli u neku realizaciju, Mlb nemoj me krivo shvatiti ali ima sto problema u toku izrade, jedno dogovoriš pa onda ispadne da mora drukčije pa nečeg nema pa se snalaziš sam za neke majice da zadovoljiš članove, pa da ne nabrajam više ali kako sam rekao ja se mogu organizirati za tjedan dva nije bed i znam di je škripalo zadnji put pa neke stvari promjenim, Zadnje majice su bile 35 kn bez obzira što se nije nakupilo 100 kom, kako je frajer tražio, ali sredio sam i to i u pitanju je sitotisak koji se ne ispire, ako neko nije bio zadovoljan neka kaže ali koliko ja znam takvih nije bilo osim što sam ja osobno u cijeloj priči naručio jednu manje i Kawasaki dobio umjesto dvije jednu ako s edobro sječam, i to če biti ispravljeno jer nije htio da mu vračam 35 kn. Smatr ali neko da može bolje brže i kvalitetnije, jeftinije i sve ostalo samo naprijed pa vjerujte i meni je lakše samo naručiti i reći di da mi se dostavi, osim toga tko god ih radio vjeruj nema moga broja i to ti je definitivno, ima na velikom lageru u mađi ali od dobavljača koji se tim bave niko ne naručuje te velike, iako ima potreba ali tako rade i gotovo, ja sebi kao i u proškoj turi moram kupiti majicu i dostaviti tamo di se štampa.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

kawasaki

Citat: Greys  u Kolovoz 11, 2013, 18:38:16
Duksa po zadnjoj racunici i to kvalitetnija je bila 135kn, ali pod uvjetom da nas se skupi 30... E sad, mozemo nekakvu listu zapocet, pa da vidimo:

DUKSA:

2. Kawasaki - 1 kom velicina xl
Brzi od Bolena.

MIKA

DUKSE: 1. Greys - 1kom, veličina M
            2. Kawasaki - 1 kom velicina xl
            3.MIKA- 1kom velicina L   i prisicaci, ako budu budem dodao kolko komada.
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

mlb

nema frke kugla , bitno da smo pokrenuli nešto!!  :thumbsup:

Kugla

Citat: mlb  u Kolovoz 11, 2013, 22:33:07
nema frke kugla , bitno da smo pokrenuli nešto!!  :thumbsup:
Ma samo kažem i Greys zna kakvih je situacija bilo sa dobavljačem i štamparijom, al kako kažeš bitno da smo pokrenuli nešto evo ja mogu provjeriti sljedeći tjedan kako stoje stvari sa majicama kratkih i dugih rukava, a koliko se sječam Dukseve smo se i dogovorili da Greys odradi i eto podjelimo zaduženja i sve ima da bude ok.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Ajd da bar netko ima volje...podrzavam sve opcije.... :toothy12:  a majica trebam preko nekoliko... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Bude li kvaliteta zadnje izrade (bio sam protiv smuđa) a sada vidim kako je  :thumbsup: neki su već htjeli skinuti sa mene ..., majicu  :icon_scratch:

duksa 1kom xxl
majica dugih rukava 1kom xl; 1kom xxl

Kugla

Kako rekoh sačekajte za majice sljedeći tjedan pa će mo onda vidjeti što i kako, a dukse Greysu se javite pa neko ovo neko ono i kad se odabere najbolje i napovoljnije iako je to dvoje teško pomiriti onda u realizaciju
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Samo da napomenem, tko se god bude uvatio posla logo ostaje isti kao do sad...da nebude da saramo s slikama na sve strane...boje po izboru ali logo neka bude isti  :thumbsup: tako cemo kroz par sezona izrade majica ako nista biti jedni drugima prepoznatljivi na vodi....jos jedan mali prijedlog ...vidim da svi ozbiljniji sajtovi imaju i neke svoje zastavice pa budemo nesto proradili i na tom pitanju  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nema frke ja sam isto za tvoje prijedloge i provjeriti ću i za zastavice samo reci na koje misliš, za čamac, ili neke manje za okačiti u autu, ili neke druge misliš tako da mugu sa majstorima vidjeti što po tom pitanju
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti