Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

MIKA

Javite kome da uplatim pare i u koje boje mogu birat pa cemo dalje lako.
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

zvona

sad sam se ja cuo s kolegom u vezi majica.. na majici od 150gr sa sito tiskom u maslinasto zelenoj boji izađe 35kn.. a na 190gr kvalitetnijoj majici sa sitotiskom izađe 45kn.. evo vi vidite koju želite.i koju boju.bilo bi dobro da svi u jednoj boji uzmemo..ja cu se uhvatit posla i naručit kratke majice za nadolazeču sezonu..

poslje cu nazvat kolegu za priščivaće ili kako se već zovu i piše..

maverick

Eto vec nekih smjernica ako hoce kugla da se vata posla jer je vec radio..ili da turimo ove mlađe poput zvone da odrade...sad odlucite sami...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Tako je..ako želi kugla on je več iskusan u tome neka preuzme poso.. nema frke

Kugla

Sve ispod 200 g je malo lošije ne i nužno loše, a preko toga je već ozbiljnija iako je stvar odakle je inače svi ih uvoze iz Mađarske sa jednog ogromnog skladišta takve robe i sve je to iz kine, pakistana, bangladeša i sl. u svakom slučaju ako se želi nešto bolje mora biti i skuplje, ja mogu provjeriti što bi to bilo ovaj puta pa javiti za koji dan. Odmah iz iskustva vam kažem da one kombinacije u nekoliko boja ne idu, to poskupljuje izradu u sitotisku i sl. i nije isto jel 50 kom ili 100 kom. sve to diktira cijenu. Meni svejedno provjereno da tih majica u mojoj veličini nema i da kao i zadnji puta moram si kupiti majicu tamo gdje ima moj broj i dati tko bude radio kad štampa da odštampa i moju.
Da ne duljimo javim za par dana što ja mogu riješiti pa se lako ekipa odluči što i kako.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

ibro dirka

10-15 kn ne igra ulogu ako su kvalitetnije majce...

Kugla

Ja zbog svih okolnosti koje su me snašle negativne u životu u zadnje vrijeme, prepuštam organizaciju majica nekome drugome, pokušavam neke stvari u životu riješiti i iskreno neću imati vremena za majice, pa neka se neko primi toga.
Molim onoga koji se toga primi da mi samo javi gdje da dostavim svoju majicu ili majice jer za mene nema broja među tim koje se nude provjereno jer sam odradio jedne majice za forum, tako da bi i moja koju kupim sam bila odštampana, za suprugu i sina naručujem ovdje jer za njih broj ima.
Eto hvala na razumjevanju.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

IggY

Jožef1

Kugla je lijepo sve objasnio- poštujmo to  :hi:
Zvona se ponudio kako će to sve odraditi- prihvatimo to i podržimo čovjeka  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Retfalački mačak

Naručio sam za ministra i mene majcu daiwa i priključujem se štampanju logo foruma.  :takoje:

genjura

star majica je još uvek kao nova ,veoma zadovoljan kugla je odradio dobar posao . nova tura može

Rap

Zvone ako se prihvaćaš posla javi da li ćeš ugovarati samo štampariju ili i majice u kompletu  :hi:

zvona

Čekamo maverika koji dan.. on ce javit sta dalje..

Kugla

Nema se tu šta čekati, valja se primiti posla Zvona, odabrati najpovoljnijeg dobavljača, odrediti datum do kojeg se mogu uplatiti majice, imati rok za isporuku, odrediti koji tisak, koje majice i naravno pripremi se za dosta posla, ja sam to radio na nekoj bazi od 80-tak kom i potkrala mi se mala greška koju ču Kawasakiju ispraviti na pecanju kad budemo na Jošavi.
Naravno tu je klasični natpis foruma koji mora biti na majici+fotka koja će biti kako na leđima tako i na prednjoj strani majice.
Kad sve pripremiš objavi ovdje što i kako i to je to.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

kawasaki

Brzi od Bolena.