Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Kugla, oćeš stavit neki račun, žiro račun ili slično, nećeš sam to plaćati ili na grbu, mislim da nije problem da ti se uplati?

Rajo

1.Maverick 3 kom xl
2. TonyC 2 kom  M
3.Tommasi 2 kom M
4. TOMO 2 kom xxl smuđ
5. retfala 2 kom xxl smuđ i šaran
6. domba 2kom M, jedna smuđ, jedna šaran!
7. mossi 1kom XL Bela sa smudjom!
8. jura 2kom XL sa šaranom- 1 kapa
9. juzba 2kom xl smuđ
10. kawasaki 1 kom xl
11. Greys 1kom, M veličina, smuđ
12. miha 1kom.xxl smuđ
13.Rap 1 kom xl smuđ
14. Silver. 1 kom xl smuđ
15. Retfalački mačak 2 kom XXXL, smuđ
16. BokiOS  2kom, 1 kom M veličina 1 kom XL, sa šaranom obje
17.dravski pecaros 2 komada xl smuđ i saran
18.genjura 1 kom zelena i 1kom crna L smuđ
19.Jožef Dvije zelene XXL i jedna zelena L- SVE ŠARANI
20.Stepa 2kom XXL zelene smuđ i kapa
21. Toktiz 1 kom XL i 1 kom L zelene sa šaranom, 2 kape
22. DarioK 2 kom XL zelene smuđ i kapa
23. Darko 2 kom xl , smuđ , zelena i bijela i 1 kapa
24. Vuck0 2 kom xl, zelene sa saranom
25. r-t, 1 kom xxl, maslinasto zelena s smuđem
26. Rajo 2 kom XXL , 1 bijela i 1 zelena . Napred smuđ , leđa šaran
27. Daban 2 kom M , 1 bijela i 1 zelena . Napred smuđ , leđa šaran

maverick

Citat: kugla  u Ožujak 20, 2013, 17:17:01
Citat: mossi  u Ožujak 20, 2013, 17:14:42
Kapu odaberite kao ova podloga na Rajinom Avataru, boje Dunavskog peska.
To je standardna boja, koja se najmanje prlja.
A kapa se malo malo dira rukama.
Predlažem da se sad pravi LETNJA kapa, tj od onih tankih platana.

P.S. Imam nešto iskustva sa majicama  :toothy2: :BangHead:  :tongue3:  :glasses9:
Nisam siguran partneru da sam razumio ovo sa majicama ajd pojasni.

Ma mossi je preko nekih foruma u jednom momentu uletio u veliku lovu s majicama  :toothy12: :toothy12: pa su i prijateljstva pucala nakon toga  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: Greys  u Ožujak 20, 2013, 17:49:55
Kugla, oćeš stavit neki račun, žiro račun ili slično, nećeš sam to plaćati ili na grbu, mislim da nije problem da ti se uplati?
Kad odštampam jednu za uzorak i postavim fotke, i dogovorim se sa gazdom kako će mo onda sve javim.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Greys

Da, naravno.
Smatram da je sa računom dobra ideja, uplati se, napiše se tko je uplatitelj i eto...  :icon_salut:

Kugla

Dogovoriti će mo se nema frke, u svakom slučaju da sam sve plačam unaprijed ne dolazi u obzir, neka se nitko ne naljuti ali imao sam jednom davno jedno loše iskustvo sa sviračima dok sam svirao, kupi sve kugla i mi ti platimo i naravno nikad ja nisam dobio lovu heheh, bilo prošlo pa zato sad sve ću odraditi ali unaprijed sam plačati jok!
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Greys

Naravno, slažem se Kugla sa tobom  :icon_thumright:

Jožef1

Citat: kugla  u Ožujak 20, 2013, 21:25:48
Dogovoriti će mo se nema frke, u svakom slučaju da sam sve plačam unaprijed ne dolazi u obzir, neka se nitko ne naljuti ali imao sam jednom davno jedno loše iskustvo sa sviračima dok sam svirao, kupi sve kugla i mi ti platimo i naravno nikad ja nisam dobio lovu heheh, bilo prošlo pa zato sad sve ću odraditi ali unaprijed sam plačati jok!
Upravo tako, kada se čovjek jednom dobrano opeće, piri i na hladno :grave:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Evo malo svježih informacija. Danas bio i riješio neke detalje.
Znači do ponedjeljka eventualno utorka će biti jedna majica za uzorak odštampana i fotke postavim ovdje pa če se sve vidjeti. Ona kombinacija da na nekim majicama bude šaran a na nekima smuđ otpada jer tada se mijenja i cijena jer je priprema puta dva za tisak. Ja ču ovdje postaviti sliku da vidite koju sam odabrao pa če mo vidjeti na uzorku kako će to biti. Naravno neće biti u tim bojama jer je u pitanu sitotisak koji je dugotrajan pri pranju.
Kombinacija  na 100 kom i sve u zelenoj (maslinasta) boji sa tiskom neka lijepa uočljiva boja naprijed lijevo manji format web adersa foruma i slika, a na leđima isto to samo u većem obliku.
Cijena bi bila 38 kn kom. a ako bude manje od 100 onda 5 kn više znači 43 kn. Postoji i varijanta da jedan dio bude bijelih a jedan dio zelenih ali onda isto cijena ide gore za 5 kn.
Moja preporuka je zelene, pa sad koliko bude komada nema veze osobno smatram da je cijena od 38-43 kn prihvatljiva, ali bolje da se izjasnite što mislite.
Što se tiće kapa barem 30 onda bi cijena bila 25 kn kom, ali o tom po tom imam još jedan izvor za kape gdje će vjerojatno biti barem 10 kom pa cijena cca 20-25 kn i to ljepše kape od ovih što sam danas vidio.
I sa tiskarom dogovoreno da odradimo odmah poslije Uskrsa ako se odlučimo.
U pregovorima sam sa još jednom tiskarom kod njih još nisu na čisto bil radili više slika na više različitih majica i koja bi to bila cijena, a i u pitanju je termo tisak pa on se brzo ispere, ali kad daju ponudu informirati ču vas i o tome.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Darko

ova slika je odlična :icon_thumright: , ja sam ionako za smuđa  :icon_salut:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Meni se isto sviđa, i kad bude u sitotisku radi postojanosti kod pranja i dugog trajanja neće biti tako u boji već u jednoj boji ali lijepo će se vidjeti o čemu je riječ.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Nema tu puno izjasnjavanja  :toothy12: nisam se htio bas puno mijesati , ali majice trebaju biti jednoobrazne, tj iste.,..nismo u butiku pa da biramo  :toothy12:  zelena, logo moze s jedne strane smudj s druge saran da svi budu zadovoljeni...kape isto tako, bez boja s natpisom ili logom... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ovoga smuđa će mo malo srediti i biće mutant između smuđa i šarana i sve 5, tako cijena najmanja, jer cijena drastično skače ako idu dvije slike.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

dravski pecaros

po meni isto trebamo svi iste imati majce...meni svijedno dali saran ili smuđ...maslinasta boja je super..pripodna boja i ok za odrzavati... :icon_thumright:

Kugla

Nema frke dečki, evo i Greys ima nekih ponuda pa će mo vidjeti što je najbolje, majice svakako idu tu nema beda, sad koliko koga uspijemo nategnuti za koju kunu manje ili više, svi su oni tu negdje, u par kuna, malo obratiti po meni pažnju na kvalitetu iako za te novce ne može se dobiti nešto top. Sad nijanse su u pitanju i surdnja za dalje poslove. Tu su svi zainteresirani i ja ne bi htio da me netko proziva za par kuna, ako neko smatra da može bolje dapaće, ja ionako moram kupiti sebi majicu negdje dalje jer oni koji štampaju nemaju moj broj to već provjereno nekoliko puta i prije ovoga za forum. Tako da meni svejedno gdje ću svoju odnjeti na štampanje, naravno uzmem barem dvije pa jednu za ženu pa za sina, i ovu koju sam dao štampati za uzorak platio.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti